Sikke en blunder! De unge drenge skaber sensationen i sidste sekund mod Ronaldo og co.

Jesse Lingard kostede dyrt for Manchester United, mens Bayern München holdt legestue i Barcelona.

Cristiano Ronaldo kom allerede på tavlen for Manchester United efter 13 minutter. (Foto: Sebastien Bozon © Ritzau Scanpix)

Cristiano Ronaldo spillede igen en hovedrolle, men det var slet ikke nok til sejr for Manchester United.

I Champions League-opgøret mod Young Boys begik Jesse Lingard en fejl i kampens sidste sekunder, og det betød, at schweizerne løb med en 2-1-sejr.

  • Dybt inde i overtiden blev en kæmpefejl af Manchester Uniteds Jesse Lingaard udslagsgivende, da Champions League vendte tilbage. (Foto: Denis Balibouse © Ritzau Scanpix)
  • Dermed åbnede dette års turnering med en sensation. Her gæsternes Paul Pogba. (Foto: FAbrice Coffrini © Ritzau Scanpix)
1 / 2

Opgøret i gruppe F forløb langtfra planmæssigt for de engelske gæster, selv om den portugisiske megastjerne lynede efter 13 minutter.

Det lignede en ny helterolle til Cristiano Ronaldo, men den fortælling blev ødelagt.

I weekenden fik portugiseren med to scoringer mod Newcastle et formidabelt comeback i klubben, hvor hans karriere tog fart, og målnæsen er fortsat mere end intakt.

Allerede i 13. minut var klubbens hjemvendte omdrejningspunkt på pletten.

Efter et indlæg fra landsmanden Bruno Fernandes løb han i ryggen på en forsvarsspiller og sendte bolden mellem benene på Young Boys-keeperen.

Derefter forsvandt intensiteten for en stund, men efter 35 minutter opstod der kampafgørende drama. Aaron Wan-Bissaka stemplede Christopher Martins Pereira på anklen og fik rødt kort.

Aaron Wan-Bissaka modtog det røde kort efter kun en halv times spil. (Foto: Denis Balibouse © Ritzau Scanpix)

I anden halvleg kom Young Boys imidlertid ud med fornyet energi og tro på comeback. United trak sig langt tilbage på banen, og allerede efter 64 minutter fik Raphaël Varane gult kort for at trække tiden.

Uniteds højdepunkt kom, da Cristiano Ronaldo appellerede for et straffespark, som han ikke fik. Derefter stod der Young Boys på det hele, og efter 66 minutter var der bingo.

Nicolas Moumi Ngamaleu stak en lang tå frem til et indlæg fra højre og prikkede bolden mod mål, hvor David de Gea ikke havde en chance for at reagere.

Keeperen var også prisgivet fire minutter inde i overtiden, da Jordan Siebatcheu scorede sejrsmålet for Young Boys efter helkikset tilbagelægning fra Jesse Lingard.

I tirsdagens anden tidlige kamp mellem Sevilla og Red Bull Salzburg i gruppe G endte det 1-1. Der var ellers gode muligheder for flere mål. Første halvleg bød på hele fire straffespark, hvoraf blot de to altså blev udnyttet.

Rasmus Nissen spillede hele kampen for Salzburg, mens Thomas Delaney blev skiftet ind for Sevilla efter første halvleg.

Klasseforskel i Barcelona

Det gik ikke så galt som sidst, de mødtes, men Bayern München er ikke ligefrem nogen ønskemodstander for den falmede spanske gigant Barcelona.

Tirsdag aften vandt tyskerne med 3-0 over et blodfattigt spansk mandskab på kæmpemæssige Camp Nou i Champions Leagues første spillerunde.

Robert Lewandowski kickstartede sin Champions League-sæson med to scoringer. (Foto: ALEJANDRO GARCIA © Ritzau Scanpix)

Barcelona fik pyntet lidt på forholdet til Bayern München efter blamagen på 2-8 i kvartfinalen i forrige sæson, men tyskerne var mindst en klasse bedre end hjemmeholdet.

Robert Lewandowski scorede to gange i anden halvleg, forinden havde Thomas Müller gjort det til 1-0, og dermed kom Bayern München flyvende fra start i årets Champions League.

Facebook
Twitter