Mandag formiddag klokken 10.30 sætter Den internationale sportsdomstol, CAS, punktum i sagen om Manchester Citys brud på reglerne omkring Financial Fair Play.
Det sker, efter at City i februar ankede Uefas udelukkelse af klubben fra europæisk fodbold i to år.
Nedenfor får du et kort oprids af sagen, de mulige konsekvenser og perspektiverne for Manchester City og ikke mindst international fodbold.
Hvad er Manchester City anklaget for?
Det startede med et læk - det såkaldte 'Football Leaks' - hvor millioner af dokumenter blandt andet afslørede fodboldklubbers finansielle fiksfakserier.
Én af dem var Manchester City, der af Uefa siden blev tildelt en bøde på 224 millioner kroner og udelukkelse fra europæiske turneringer i to år for omgåelse af reglerne for Financial Fair Play (FFP). Det gælder sæsonerne 20/21 og 21/22.
Regelbruddene drejer sig om snyd med sponsorindtægter mellem 2012 og 2016, hvor City skrev én ting i dokumenterne til Uefa, mens virkeligheden var en helt anden, siger Troels Bager Thøgersen, chefredaktør på Tipsbladet.
Samtidig 'jokede klubben internt' omkring, hvad den kunne slippe afsted med.
- Det var så groft, omfattende, systematisk og gjort på så flabet en måde, at Uefa var nødt til at reagere, hvis deres FFP-regler skal tages alvorligt i fremtiden, siger Troels Bager Thøgersen.
City pure afviste, at det havde noget på sig og kaldte anklagerne både 'usande og politisk motiveret'. Derfor ankede klubben afgørelsen til den internationale sportsdomstol, CAS, der mandag fælder sin dom.
Hvilke konsekvenser kan det få for klubben?
Manchester City har med investeringsgruppen Abu Dhabi United Group i ryggen gennem en årrække rakt ud efter trofæet med de store øre - Champions League-titlen.
En stadfæstelse af Uefas oprindelige dom vil være et alvorligt slag i maven på den engelske topklub, siger Troels Bager Thøgersen. Tiltrækningskraften hos de største spiller- og trænernavne er en helt, helt anden, hvis man ikke tilbyder klubfodbold på allerøverste hylde.
Det arabiske indtog rummer dog langt mere end bare sportslige ambitioner, understreger han.
- Manchester Citys PR-projekt handler om, at klubben skal blive den bedste i verden, og at man vil have, at Abu Dhabi tager sig godt ud i verdens øjne. Og der kan det næsten ikke blive værre, hvis de bliver kylet ud af den turnering, de gerne vil vinde, for at snyde. Det er potentielt et alvorligt prestigetab for dem, siger Tipsbladets chefredaktør.
Den opfattelse deler Stanis Elsborg, der er idrætshistoriker og analytiker ved initiativet Play the Game. Det kan ende med at blive en 'decideret skandale' for City og klubbens ejere.
- Manchester City er fyrtårnet i det som kaldes City Football Group - et fodboldimperium hovedsageligt ejet af Sheik Mansours investeringsselskab Abu Dhabi United Group. Og det vil være katastrofalt, at det største prestigeprojekt i form af Manchester City ikke kan deltage i Champions League, der er en helt uvurderlig reklamesøjle for styret i Abu Dhabi, siger Stanis Elsborg.
- Udover et politisk prestigetab, er de økonomiske konsekvenser også enorme og Manchester City vil se frem imod et tab i milliardklassen, siger Elsborg.
Skubber det til magtbalancen i international fodbold?
Armlægningen mellem Manchester City mod Uefa rejser spørgsmålet om, hvor magten i fodboldsporten egentlig ligger - hos den store klub eller det store forbund?
Og her står international fodbold med City-sagen ved en skillevej, mener Stanis Elsborg. Efter flere år, hvor det har virket som om, at fodboldens instutioner har 'holdt hånden' over de europæiske storklubber, er der nu mulighed for at rykke ved den opfattelse.
- Hvis idrættens højesteret, CAS, fælder samme dom, og at de to års udelukkelse af Manchester City står ved magt, ja så betyder det jo, at fodboldens stormagter ikke længere er så urørlige. Og det vil indvarsle en ny virkelighed for magtbalancen i international topfodbold, siger Stanis Elsborg.
Omvendt vil en omstødelse af dommen styrke tankerne om storklubbernes urørlighed, siger idrætsforskeren.
Slutter det her?
Selvom CAS mandag morgen offentliggør sin dom, er det langt fra sikkert, at sidste ord er sagt i City-sagen, vurderer Troels Bager Thøgersen fra Tipsbladet.
Og det interessante er så, hvor langt henholdsvis Uefa og City vil tage det videre, hvis de ikke er tilfredse med udfaldet.
Han har svært ved at forestille sig, at City accepterer nogen straf overhovedet, og klubben truer da også med at taget sagen videre i det schweiziske retsvæsen, hvor Uefa hører ind under.
- Manchester City vil gerne tage sagen langt, og man skal heller ikke tage fejl af, hvor upopulær Manchester-klubben er i fodboldverdenen. De ser sig selv som de mest forfulgte siden Robin Hood, men det er kun i deres egen bevidsthed. De er voldsomt upopulære, fordi de er villige til at bringe hele fundamentet i fare for at tjene deres eget politiske formål, siger Troels Bager Thøgersen.
- Det er også spændende, hvis udelukkelsen eksempelvis bliver nedsat til et år. Lur mig, om ikke også Uefa sluger den kamel. Der er store riscici forbundet med en fortsat juridisk kamp for Uefa, mener chefredaktøren.
En af dem kan være de tanker flere storklubber allerede har luftet om at bryde med det europæiske fodboldforbund og danne en såkaldt 'piratturnering', siger Stanis Elsborg. De planer kan CAS-dommen være med til at sætte skub i.
- Der har længe været snakket om, at de helt store fodboldklubber overvejer at bryde ud af Champions League og danne deres egen liga. Så for UEFA kan det, der i første omgang lignede et opgør med tidligere tiders ‘holden hånd’ over storklubberne, på sigt ende med storklubbernes flugt fra Champions League, siger Stanis Elsborg.