SPORTSDAGEN Danskerklubben Gladbach på randen af CL-exit

Der venter noget af en opgave for Borussia Mönchengladbach, der hjemme får besøg af Manchester City.

Andreas Christensen og Borussia Mönchengladbach har ikke fået en optimal start på sæsonen og har kniven for struben mod Manchester City. (Foto: Carl Recine © Scanpix)

Borussia Mönchengladbach – Manchester City

20:45, TV3 Sport2

Den tyske traditionsklub Borussia Mönchengladbach, der har de to unge danske landsholdsspillere Jannik Vestergaard og Andreas Christensen i truppen, har fået en skuffende start på sæsonen. I den hjemlige Bundesliga ligger sidste sæsons nummer 4 på en undervældende 13.-plads med blot 12 point for 13 kampe.

I Champions League-turneringen kører det heller ikke ligefrem som smurt for Gladbach, der med fire point for fire kampe er pressede før aftenens møde med Manchester City, der i sidste runde tog en fornem 3-1-sejr hjemme over FC Barcelona.

https://twitter.com/borussia_en/status/801084566576447488

Borussia Mönchengladbach skal helt tilbage til 25. oktober for at finde seneste sejr, hvor det blev til 2-0 hjemme mod VfB Stuttgart. Siden er det blevet til to uafgjorte kampe og to nederlag.

Gæsterne fra Manchester City er med i topstriden i Premier League og har blot ét point op til førerholdet Chelsea. Englænderne vandt i weekenden 2-1 ude over Crystal Palace på to mål af Yaya Toure, der efter en tur i kulden er blevet taget til nåde af manager Josep Guardiola.

Tyskerne slipper dog for den genopstandne ivorianer, da Toure ikke er indskrevet i Manchester Citys Champions League-trup.

Celtic F.C. – FC Barcelona

20:45, TV3 Sport1

De to øvrige hold i Gruppe C er Celtic og FC Barcelona. En sejr til skotterne kan åbne stillingen i gruppen lidt op, men det bliver næppe en realitet. I hvert fald ikke bedømt på Celtic og FC Barcelonas første møde, hvor Erik Sviatchenko blev sendt hjem fra Camp Nou med et nederlag på hele 7-0.

Celtic leverede tidligere i turneringen varen på hjemmebane, da man spillede uafgjort mod Manchester City i en underholdende kamp, der sluttede 3-3.

https://twitter.com/CelticTV/status/801096385252696064

Omvendt tabte Celtic også 2-0 hjemme mod Gladbach, så med al respekt for de skotske mestre, så vil det være en overraskelse af de helt store, hvis de formår at tage point fra de spanske mestre.

Skanderborg - GOG

20:30, TV2 Sport

Den sydfynske håndboldstolthed GOG har efter en sløj start på sæsonen fået gang i den gode spil og tropper op til kampen mod Skanderborg med stor selvtillid. Det burde i hvert fald være tilfældet efter tre sejre i træk i ligaen.

Hjemmeholdet har spillet hele tre af sæsonens første 10 kampe uafgjort og er tre point efter fynboerne, der inden aftenens opgør er placeret midt i tabellen, der føres af Aalborg. Skanderborg spillede i sidste runde 24-24 ude mod Tønder, mens GOG hjemme slog Sønderjyske med hele 36-27.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter