Unge Zohore fik Drogbas telefonnummer

Normalt er det modstanderens trøje, man får efter en kamp. Men FCK's unge angriber, Kenneth Zohore, fik noget helt andet af Chelsea-stjernen Didier Drogba.

Kenneth Zohore vinder en hovedstødsduel med Chelseas John Terry. (Foto: LISELOTTE SABROE © Scanpix)

Gang på gang har vi hørt fortællingerne om spillere, der jagter modstanderens profiler efter en kamp for at bytte trøjer. Men FCK's unge angriber, Kenneth Zohore, satte helt nye standarder for trofæer, da han fik Chelsea-stjernen Didier Drogbas... telefonnummer!

Årsag: Den 17-årige angriber, der har fået spilletid i fem Champions League-kampe, er nemlig grandfætter til Drogba.

- Vi snakkede lidt frem og tilbage, men det var bare stille og roligt, fortæller Kenneth Zohore til DR Sporten og uddyber:

- Jeg spurgte, om han kunne huske mig. Så siger han, at han ikke kunne genkende mit ansigt, men da han kiggede på navnene på FCK's spillere, kunne han genkende mit navn fra familien.

Kenneth Zohores far stammer ligesom Didier Drogba fra Elfenbenskysten, og derfor har Zohore junior og Drogba flere ting til fælles.

- Jeg har været her to gange før og snakket med ham. I Elfenbenskysten er der mange landsbyer, men der er specielt én, hvor der ikke bor særlig mange. Så han bliver selvfølgelig overrasket, når der så kommer en, som taler samme sprog, siger Zohore, der blev skiftet ind i anden halvleg.

- Jeg synes, det var større at sidde på bænken og kigge rundt. For da jeg kom ind var det bare en kamp som alle andre, og man hører ikke tilskuerne under kampen, og man kigger sig ikke rundt omkring for at se, hvem man står over for, forklarer han.

Facebook
Twitter