Cheftræner fyret i Viborg FF

Selvom Viborg FF er tophold i 1. division, har klubben valgt at opsige samarbejdet med cheftræner Hans Eklund. Svenskeren er overrasket over afskedigelsen.

Hans Eklunds kontrakt med Viborg FF er ophævet med øjeblikkelig virkning. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Viborg FF har ambitioner om igen at spille Superligafodbold, men trods en placering som nummer to i 1. division, har klubben i dag valgt at opsige samarbejdet med cheftræner Hans Eklund med øjeblikkelig virkning.  

Viborg FF har i de seneste otte kampe kun fået otte point, og i weekenden blev det til et sensationelt 2-3 nederlag til det absolutte bundhold LFA.

- Jeg vidste godt at vi spillede en dårlig kamp mod LFA, men at det skulle være til en fyring, troede jeg ikke, siger Hans Eklund til DR Sporten om kampen, der var endnu en i en række med utilfredsstillende udbytte.  

- De svigtende resultater på det seneste stemmer ikke overens med målsætningen om oprykning og vi har derfor i tide ønsket at skabe en forandring, skriver Viborg FF i en pressemeddelse.

Hans Eklund fik selv besked mandag aften, og Viborg-ikonet er overrasket over at være fortid i det midtjyske.

- Vi ligger stadigvæk som nummer to, og det har hele tiden været målet at have 1. eller 2. pladsen, som sikrer oprykning. Vui har haft en oprykingsplads siden 3. runde og har det stadigvæk, så det overrasker mig, må jeg sige.

Cheftræner Søren Frederiksen varetager sammen med de to assistenter Jan Østergaard og Stephen Lowe det træningsmæssige ansvar frem til sommerferien.

Viborgs næste kamp er Skærtorsdag på hjemmebane mod Kolding.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk