Cheftræner Mølby takker af i Horsens

Samarbejdet mellem AC Horsens og cheftræner Johnny Mølby slutter, når kontrakten udløber i sidst i juni.

Johnny Mølby har blandt andet ført AC Horsens i en pokalfinale.

AC Horsens og cheftræner Johnny Mølby har valgt at stoppe samarbejdet, når Mølbys kontrakt udløber 30. juni 2014, oplyser AC Horsens.

Dermed blev det til fem år i AC Horsens for Johnny Mølby, der er manden bag de største resultater i 1. divsionsklubbens historie.

Historiske mærker

- Ethvert godt samarbejde får en ende, og vi er i fællesskab kommet frem til, at vi går hver til sit, når sæsonen er slut, siger AC Horsens administrerende direktør, Henrik Ravn, i en pressemeddelelse.

- Johnny Mølby har været et fantastisk positivt bekendtskab for AC Horsens, og han har sat markante aftryk i klubbens historie med en fjerdeplads i Superligaen, pokalfinale og deltagelse i Europa League.

- Han er en fantastisk dygtig træner, og der er ikke en finger at sætte på hans faglige kvaliteter. Han er en positiv person, der spreder godt humør, og hans mandskabsbehandling er i top, lyder de rosende afskedsord.

Fem år er meget i én klub

Johnny Mølby kan se tilbage på mange succesoplevelser i AC Horsens:

- Der er ikke mange trænere, der har været fem år i den samme klub, så det har været en lang rejse, men den har været lærerig og sjov.

- Der har været rigtig, rigtig mange højdepunkter og selvfølgelig også skuffelser undervejs, men vi har skabt mange gode resultater, siger Johnny Mølby i pressemeddelelsen fra klubben.

- Jeg har givet alt, jeg havde i mig, og nu er tidspunktet kommet, hvor det er bedst for begge parter at skilles, fortæller Johnny Mølby, der har tre kampe tilbage i spidsen for AC Horsens, som endte på en fjerdeplads i 1. division i år.

Ifølge Horsens Folkeblad ventes den nuværende Brønshøj-træner Bo Henriksen at blive ny cheftræner i AC Horsens.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk