Christian Eriksen i bestyrelsesarbejde

Spillerforeningen har fået en ny bestyrelse, og her optræder Christian Eriksen sammen med blandt andre William Kvist.

Christian Eriksen er allerede som snart 20-årig klar til at arbejde i Spillerforeningens bestyrelse. (Foto: Jens Nørgaard Larsen © Scanpix)

Spillerforeningen har fået en ny bestyrelse, og her optræder 19-årige Christian Eriksen sammen med bl.a. William Kvist.

Thomas Lindrup fortsætter som formand for fodboldspillernes forening på sjette år. Mens landsholdsspillerne Christian Eriksen fra Ajax Amsterdam og William Kvist fra Stuttgart er nye i bestyrelsen sammen med Lyngbys Bajram Fetai.

William Kvist går ind i bestyrelsesarbejdet, fordi han synes, Spillerforeningen gør et vigtigt stykke arbejde.

- Det er vigtigt, at spillerne står sammen om de værdier, vi sætter højest i en branche, hvor der er et barsk og hårdt miljø. Derfor er det afgørende, at der er nogen, der passer på os og vil os spillere. Spillerne har brug for at have en allieret.

- Lige nu sker der så mange ting i Spillerforeningens regi, at jeg gerne vil være med til at sætte mit præg på foreningen fremover, siger William Kvist.

Thomas Kristensen fra FC København og Jeppe Curth fra AaB er også en del af bestyrelsen, der også består af Kristian Kirk (tidl. Viborg FF), og Esben Overgaard-Rejnholdt, som er bedre kendt som Esben Hansen (tidl. Lyngby, LFA, OB og Kaiserslautern).

Facebook
Twitter