Christian Poulsens ryg er i bedring

Landsholdsanfører Christian Poulsen satser på at være i spil til lørdagens EM-testkamp mod Brasilien.

Christian Poulsen har forsat problemer med ryggen, men landsholdsanføreren er fortrøstningsfuld i forhold til at blive klar til lørdagens EM-testkamp i Hamburg mod Brasilien.

- Lægerne siger, at det bare er et slag, så det er kun et spørgsmål om tid, før det går over.

- Jeg håber at blive klar til lørdagens kamp. Det er som et kraftigt hold i ryggen. Lige, når man har det, gør det ondt, men det skulle gå hurtigt væk, siger midtbanespilleren.

Christian Poulsen har de seneste mange landskampe blot været reserve, fordi både William Kvist og Niki Zimling har sat sig tungt på de to centrale plader på midtbanen.

Alligevel har Christian Poulsen beholdt sin status som anfører. Om sine forventninger til spilletid i de kommende to testkampe mod Brasilien og Australien samt under EM-slutrunden siger han:

- Jeg forventer ikke så meget. Jeg kigger på det overordnet. Vi er en gruppe, der skal få det til at fungere sammen, og jeg vil selvfølgelig presse på for at vise, at jeg er klar og fit. Men det er os alle, der skal stå stærkt.

- Der venter os tre kampe på otte dage mod topnationer ved EM, så det gælder om at være klar til de kampe. Vi skal kunne stille et virkeligt godt hold alle gange

- Jeg har da en fornemmelse af, at der er andre, som har gjort det rigtig godt, men jeg tror også, at der virkelig bliver brug for alle. Det er ikke bare en tom kliché, for jeg tror, at det bliver hårdt at skulle spille tre gange 90 minutter på de otte dage.

- Hvis der er en, der hænger, skal man være klar til at tage den plads, som er ledig.

Efter lørdagens kamp mod brasilianerne møder Danmark i Parken Australien 2. juni i den sidste EM-test.

Første kamp ved selve slutrunden er 9. juni mod Holland. Portugal og Tyskland er de andre hold i Danmarks gruppe.