Dansk landsholdskeeper forlænger i Norge: 'Har stadig meget at opnå'

Line Geltzer Johansen har forlænget sin kontrakt med et år i den norske klub Avaldsnes og håber på at fastholde positionen som førstevalg på landsholdet.

Line Geltzer Johansen forlænger min sin norske klub Avaldsnes og håber på at etablere sig som fast førstekeeper på landsholdet. (Foto: Ness)

Livet på den lille vestnorske ø Karmøy passer den danske landsholdskepper Line Geltzer Johansen så godt, at hun har valgt at forlænge sit ophold i klubben Avaldsnes, som spiller i den bedste norske række, Toppserien.

- Forlængelsen betyder meget for mig. Jeg har tænkt meget over, hvad der ville være det bedste for min udvikling. Der har også været andre tilbud, som jeg har overvejet, men lige nu og her er Avaldsnes det rigtige valg for mig, siger Line Geltzer Johansen.

Den nye kontrakt løber til udgangen af 2019 og er kulminationen på et godt fodboldår for den 29-årige nordjyde.

I oktober blev hun valgt som afløser for Stina Lykke på det danske landshold, og den position håber Line Geltzer Johansen at fastholde.

- Det var en stor drøm, der gik i opfyldelse, og jeg glæder mig til forhåbentlig at spille flere landskampe i det nye år og komme mere ind på holdet.

- Jeg håber på rigtig meget spilletid i min klub, og at jeg kan bidrage med min erfaring og lederegenskaber. Det håber jeg også at kunne bringe med over på landsholdet, siger Line Geltzer Johansen.

Hun fremhæver Avaldsnes professionelle set-up og klubbens målmandstræner som afgørende begrundelser for kontaktforlængelsen.

I sidste sæson prøvede klubben kræfter med Champions League, men måtte nøjes med en skuffende 9. plads i den hjemlige liga. Den placering vil Line Geltzer Johansen gøre sit for at forbedre.

- Jeg har stadig meget at opnå, og jeg har stadig meget at give. Vi satser på, at gøre det meget bedre end sidste sæson og måske kæmpe med i toppen af rækken. Det meste af truppen er på plads, og vi kan starte forberedelserne tidligt i januar og på den måde lære hinanden og systemet rigtig godt at kende.

Den bedste norske række sparkes i gang d. 23. marts 2019.

Facebook
Twitter