DBU forlænger sponsoraftalen med Adidas

Samtlige danske fodboldlandshold skal fortsat spille i Adidas-tøj frem til og med 2014.

(Foto: © Torkil Adsersen, Scanpix)

Også fremover når Nicklas Bendtner og holdkammeraterne på fodboldlandsholdet stiller op for Danmark, kommer det til at foregår i trøjer og bukser af mærket Adidas.

Dansk Boldspil-Union (DBU) har forlænget sponsoraftalen med tøjfabrikanten med to år, så den gælder frem til og med 2014.

Aftalen omfatter ikke kun A-landsholdet. Samtlige kvinde- og ungdomslandshold - i alt 14 af slagsen. Også DBU's ungdomsaktiviteter og lokalunioner indgår i sponsoratet.

Landechef Mikkel Christensen er meget tilfreds med aftalen og glæder sig over, at A-landsholdet med to slutrundedeltagelser i træk - ved VM i 2010 og det kommende EM i Polen og Ukraine - har øget profileringen af Adidas-brandet.

- Vi har også set, hvordan ungdomslandsholdene har leveret gode resultater på det seneste. Det lover godt for fremtiden og de kommende slutrunder, siger Mikkel Christensen.

Han vil ikke udtale sig om, hvor meget Adidas betaler for at blive associeret med Dansk Boldspil-Union, men fortæller dog, at beløbsstørrelsen ikke er resultatafhængig.

Landsholdet spillede i mange år i tøj fra Hummel, indtil Adidas overtog tøjsponsoratet i 2004.

/ritzau/