DBU-formand: Der er kontakt med landsholdsspillerne

DBU-formand Jesper Møller vil ikke afvise, at de normale landsholdsspillere spiller mod Wales søndag.

DBU-formand Jesper Møller siger, at der er kontakt til spillerforeningen, men at der ikke forhandles. (Foto: © Henning Bagger /Scanpix, Ritzau Scanpix)

Når fodboldlandsholdet på søndag skal i aktion i Aarhus mod Wales, kan det blive med mere velkendte navne på holdkortet, end det var tilfældet i aftes i Slovakiet.

Formanden i Dansk Boldspil-Union (DBU), Jesper Møller, siger, at forbundet har kontakt til spillerne og Spillerforeningen, og at der måske kan findes en løsning.

- Jeg vil ikke udelukke noget. Jeg er positiv, det er spillerne også. Vi taler sammen, der er bare ikke forhandlinger. Der er kontakt mellem parterne. De vil gerne spille, og det vil vi også have, at de gør.

- Det er ikke sådan, at vi er sure på hinanden, spillerne og DBU. Lad os sove på det, og så må vi se, om det rigtige hold bliver udtaget, og hvem der så stiller op, siger Jesper Møller.

- Det eneste afgørende for os er, at vi skal afvikle kampen. Vi har ikke noget valg, siger Jesper Møller.

Han henviser til, at Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) kan rette sanktioner mod DBU, hvis forbundet udebliver fra en kamp.

Sidste år udeblev DBU og kvindelandsholdet fra en VM-kvalifikationskamp mod Sverige. Det førte ikke til udelukkelse, men det kan ske, hvis et hold udebliver igen.

/ritzau/