DBU-formand: Richard Møllers betydning er uvurderlig

Richard Møller Nielsen kan tilskrives det største resultat i dansk idræt nogensinde, siger DBU-formand.

Allan Hansen, DBUs formand, kalder Richard Møller Nielsens sejr til EM i 1992 for den største idrætspræstation i Danmarks historie. (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Det er med stor sorg, at formand for Dansk Boldspil-Union, Allan Hansen, har modtaget beskeden om Richard Møller Nielsens død.

Den tidligere fodboldlandsholdstræners bortgang er dog ikke kommet uventet hos DBU-formanden, idet Richard Møller Nielsen har været syg gennem en længere periode.

- På det personlige plan er det min oplevelse, at man skal lede længe efter et så godt og hyggeligt menneske som Richard, siger Allan Hansen i en pressemeddelelse.

DBU-formand: EM det største resultat i dansk idræt

Richard Møller Nielsen vil især blive husket for at have ført fodboldlandsholdet til EM-guldet i Sverige i 1992. Derudover nåede han at fejre en række andre triumfer i sin tid som landstræner.

- Som formand for DBU kan jeg bare konstatere, at Richards betydning for dansk fodbold er uvurderlig, og at vi kan tilskrive ham europamesterskabet som det største resultat i dansk idræt nogensinde, konstaterer Allan Hansen.

Richard Møller Nielsen var landstræner i perioden 1990-1996. Den tidligere landstræner og triumfator for dansk fodbold nåede at blive 76 år.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk