Den Hvide Puma forlænger i 'Guds eget land'

Oklahoma City FC har været tilfreds med Jimmy Nielsens første sæson og har forlænget med ham.

Jimmy Nielsen foran Det Hvide Hus. (Foto: Energy FC på Twitter)

Siden Jimmy Nielsen skiftede de kolde danske baner ud med de mere eksotiske baner i USA's midtvest, er der kun kommet lutter solstrålehistorier fra danskeren.

'Den Hvide Puma' blev hyldet som spiller for Sporting Kansas City, og nu får han også cadeau for sit trænerarbejde i Oklahoma City, hvor han blev ansat i starten af 2014. Holdet har nemlig valgt at forlænge med danskeren.

- Jeg har forlænget tre år med Oklahoma City. Det er jeg meget glad for. Jeg havde også en treårig kontrakt inden, men det var med optioner, hvor begge parter kunne opsige den efter sæsonen, siger Jimmy Nielsen.

- De ville gerne have, at vi lavede en garanteret kontrakt, og den var jeg med på. Jeg synes, at det er et spændende projekt, de har gang i her. Jeg vil gerne være en del af det, og jeg føler også, at der er gode forhold til at udvikle sig som træner, forklarer Oklahoma City-træneren.

Oklahoma City ligger i den næstbedste række i USA, og de har en ambition om at rykke op i MLS, som er den bedste række, og som Jimmy Nielsen i øvrigt vandt sidste år som spiller.

Man kan dog ikke bare rykke op i MLS gennem godt spil. Det kræver blandt andet en stærk økonomisk baggrund og et stadion med plads til mindst 18.500.

- Vores ejere vil gerne bygge det her op på den rigtige måde. Vi har et projekt her de næste tre år, hvor vi arbejder mod MLS, men det bliver stille og roligt. Du kommer ikke til at se holdet hente John Terry ind. Det skal komme gennem hårdt arbejde, siger den danske træner.

Jimmy Nielsen har som det ser ud nu tre danskere på holdet i den kommende sæson. Det er Philip Lund og Adda Djeziri, der også var på holdet i år, og så har man netop i dag skrevet under med Danni König.

Facebook
Twitter