Den største klubkamp på Færøerne

FC Midtjylland bliver den ene part i den største klubkamp i Færøernes historie, når 'Ulvene' torsdag spiller UEFA-returkamp mod B36 Tórshavn.

Kristian Bak Nielsen, der her tiljubler Frank Kristensen, er klar til returopgøret på Færøerne. (Foto: Palle Hedemann © Scanpix)

FC Midtjylland bliver den ene part i den største klubkamp i Færøernes historie, når 'Ulvene' torsdag spiller UEFA-returkamp mod B36 Tórshavn.

Hvis vejrprognoserne om opklaring holder, så forventes der 3000 tilskuere til kvalifikationskampen til UEFA Cup'en, hvor FC Midtjylland fører med 2-1 efter det første opgør.

Og FC Midtjylland kan glæde sig over, at Kristian Bak Nielsen har meldt sig klar. Forsvarsspilleren, der måtte udgå med en forstrækning kort efter pausen i søndagens 3-3-kamp mod AGF, kunne give sig fuldt ud i den sidste træning forud for morgendagens opgør.

Samtidig er Razak Pimpong efter cirka en måneds skadespause også blevet fit for fight og er klar til at træde ind på højre kanten.

FC Midtjylland skuffede for to uger siden sit hjemmepublikum på SAS Arena med en smal sejr, men assistenttræner Thomas Thomasberg forventer, at holdet klarer sig videre til tredje kvalifikationsrunde.

- Jeg regner med, at B36 vil spille på samme måde som i det første opgør. De vil sikkert pakke sig og vente på en chance, som de kan slå til på. Så hvis vi kan få et tidligt mål, så skulle det gerne blive en overkommelig opgave, siger FC Midtjyllands assistenttræner Thomas Thomasberg til DR Sporten.

Den færøske målscorer fra det første opgør, Ingi Højsted, har i øvrigt været ude med en skade i en uges tid, men har meldt sig klar til torsdagens kamp.

FacebookTwitter