Derfor er England på vej ud af VM

Det ser ikke for godt ud for England efter deres 1-2-nederlag til Uruguay i aftes.

Italien skal vinde deres sidste to kampe, hvis England skal have en chance for at blive i VM. Det er omstændighederne, efter England i går tabte for anden gang ved slutrunden.

Med de to nederlag er The Three Lions på vej til at levere deres dårligste resultat ved en VM-slutrunde siden 1958 - hvis man ikke tæller 1974, 1978 og 1994 med, hvor England ikke kvalificerede sig til slutrunden.

Oven på kampen mod Uruguay er mange ude og kritisere det engelske hold. Og specielt forsvaret står for skud. Den tidligere forsvarer på det engelske landshold Rio Ferdinand er ude at kalde den bagerste kæde for et mareridt, og synes de agerede som en flok miniputter ved Uruguays andet mål. Og han er ikke alene. Chris Waddle, der er tidligere kantspiller på det engelske landshold, kalder forsvaret for grusomt.

England mangler kvalitet

Men hele skylden skal ikke lægges hos forsvaret. Ifølge DR Sportens redaktør, Marco de Los Reyes, så er der flere grunde til, at England ligger, hvor de gør.

- Englands landshold er spiller for spiller pt. ikke i nærheden af at være et verdensklassemandskab. Derfor skal alt hver gang gå op i en højere enhed, hvis englænderne skal have succes, og det er altså ikke sket i de første to kampe.

Han peger også på, at de mangler kvalitet over stort set hele linjen.

- Wayne Rooney er Englands bedste og vigtigste spiller. Men han er ikke så god, at han alene kan afgøre kampe. Sådan en type er Luis Suarez derimod, og derfor var det Uruguay og ikke England, der vandt i aftes.

Og så har England bare været uheldige med deres lodtrækning.

- England er i en vanskelig gruppe. Men for England ville flere grupper faktisk have været vanskelige. Kun i gruppe C (Colombias), gruppe E (Frankrigs), gruppe D (Argentinas) og gruppe H (Belgiens) havde englænderne haft en bedre chance for at gå videre. Men kun i gruppe C og H havde chancerne været gode, siger Marco de Los Reyes

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk