DIN MENING Laudrup bliver i Qatar: En god beslutning?

Har Michael Laudrup fat i den lange ende med sin kontraktforlængelse i Qatar, eller begår han en fejl?

Michael Laudrup har det tilsyneladende godt i Qatar. (© Scanpix)

Selvom pennen endnu ikke har danset over papiret og efterladt Michael Laudrups kontrafej på en kontraktforlængelse med Lekhwiya FC i Qatar, lader det til, at aftalen er så godt som på plads.

- Jeg har haft mange overvejelser angående min fremtid, men er nået frem til, at jeg ønsker at færdiggøre det, som jeg og vi har startet, og her taler jeg først og fremmest om Champions League, har han selv skrevet til DR tidligere i dag om den mulige kontraktforlængelse.

På den måde holder det danske fodboldkoryfæ sig ude af det europæiske rampelys i endnu en sæson, og rygter om interesse fra Premier League-klubben Newcastle kan altså manes i jorden.

Selvmål eller kløgtigt træk?

Men laver Michael Laudrup et karrieremæssigt selvmål ved at blive i ørkenstaten, hvor han har vundet mesterskab og er nået til kvartfinalen i Asiens Champions League, eller er det et kløgtigt træk med henblik på, at landstrænerposten bliver ledig efter næste sommers EM-slutrunde?

DR Sportens Andreas Kraul er ikke i tvivl:

- Det passer i øvrigt meget fint med, at det danske landstrænerjob fra næste sommer er ledigt. Morten Olsen skal stoppe, så det kunne være en mulighed for Laudrup. Men endnu en succesfuld sæson i Lekwhiya kan også gøre ham interessant for alle mulige andre job, så han har god tid til at overveje tingene, siger han.

Er du enig eller uenig? Deltag i debatten.

Facebook
Twitter