Double-vinder, EM-sølvvinder og nu snublende tæt på svensk mesterskab

Nicoline Sørensen har haft et forrygende 2017, der i eftermiddag kan toppes på med et svensk mesterskab med Linköpings IF.

Nicoline Sørensen har haft et lidt bedre 2017 end de fleste andre fodboldspillere. (Foto: REUTERS © Scanpix)

Den tidligere Brøndby-spiller Nicoline Sørensen har allerede haft et 2017 lidt ud over det sædvanlige. I foråret vandt hun både det danske mesterskab og pokalturneringen med Vestegnsklubben, i sommer blev det til en EM-sølvmedalje med landsholdet og søndag kan det så blive til et svensk mesterskab med Linköpings IF.

- Det har været nogle heftige måneder. Jeg startede heroppe næsten lige efter EM. Det har været en udfordring, men det har været en sindssyg god tid og den helt rigtige beslutning. Nu håber jeg så bare, vi tager det mesterskab hjem. Det kan kun toppe mit 2017, siger Nicoline Sørensen, der sammen med holdkammeraterne kan tage mesterskabet, hvis det bliver til point i kampen ude mod Kvarnsvedens.

- Stemningen i truppen er naturligvis rigtig god. Vi prøver dog at lægge det lidt væk at det er en kamp om mesterskabet og forsøger at fokusere på, at det bare er en kamp om tre point som alle andre, siger Nicoline Sørensen, der regner med hård modstand, da Kvarnsvedens har alt at spille for i kampen for at undgå nedrykning.

- De kommer med fuldt tryk, da de også har masser at spille for. De vil spille deres chance. De har et stærkt angreb, men er til at snakke med i deres forsvar, så hvis vi kan være gode på bolden, så burde det være et hold, som står rimeligt fint til os, siger Nicoline Sørensen.

Flere chancer forude

Skulle det blive til nederlag til Kvarnsvedens, så er alt håb på ingen måde ude for Linköpings IF, da førerholdet så blot skal have point i en af de to følgende afsluttende kampe, men det bliver ingen sovepude, forsikrer Nicoline Sørensen.

Mesterskabet skal hjem søndag.

- Det er sindssygt vigtigt. Det vil give os mulighed for at kunne fokusere mere på de kommende Champions League-kampe. Det betyder ufatteligt meget. Det skal bare i hus.

Udover Nicoline Sørensen optræder dansker Janni Arnth, Johanna Rasmussen og Maja Kildemoes også for Linköpings IF.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter