Drogba stopper i Chelsea: Har sagt farvel

Helten fra Champions League-finalen har sagt farvel til holdkammeraterne i Chelsea. Fremtiden endnu ukendt.

Didier Drogba løfter trofæet efter Champions League-triumfen. (Foto: © John MacDougall, Scanpix)

Didier Drogba, der lørdag blev den store helt, da Chelsea slog Bayern München i Champions League-finalen, stopper i den engelske klub.

Den brølstærke angriber har allerede sagt farvel til sine holdkammerater og er klar til nye udfordringer.

- Vi skal ikke spille sammen i næste sæson. Jeg har besluttet at forlade klubben og ville sige det direkte til holdkammeraterne, siger 34-årige Drogba ifølge AFP til magasinet France Football.

Angriberen fra Elfenbenskysten havde dog svært ved at aflevere beskeden til resten af truppen, da Chelsea-mandskabet søndag fejrede triumfen i Champions League.

- De fik mig til at bryde sammen. Selv hvis jeg havde fortalt dem, at jeg først ville forlade dem om tre år, så ville det være svært for mig at fortælle, at det er slut mellem mig og klubben, fortæller Drogba.

Angriberen frygter dog, at han vil ende på bænken, hvis han bliver i London-klubben.

- Jeg ønsker ikke at sidde på bænken og se andre spille fodbold, når klubben forsøger at sætte et nyt hold sammen.

- Så sådan bliver det. Jeg gør mig klar til at tage et skridt ud i det ukendte, siger Drogba, der kom til Chelsea i 2004 fra Marseille i Frankrig.

Didier Drogba udlignede til 1-1 i lørdagens finale mod Bayern München, og tvang samtidig opgøret ud i forlænget spilletid og senere straffesparkkonkurrence. Her scorede Drogba det afgørende mål, der sikrede Chelsea titlen.

/ritzau/