Busudstigningsrækkefølgen er alfa og omega for hård nyser

Sanne Troelsgaard går til stålet i Danmarks kampe ved EM, men kan bringes i ubalance, hvis ritualerne ikke bliver overholdt.

Sanne Troelsgaard havde styr på både bus- og tøjprocedure i sejren mod Norge. Det skal helst sidde i kvartfinalen mod Tyskland på lørdag også. (Foto: Daniel Mihailescu © Scanpix)

Der er endnu intet, der for alvor har rystet den benhårde Sanne Troelsgaard, der ikke har været bange for at gå hårdt til værks i duellerne i Danmarks kampe ved EM.

Rosengård-spilleren matches af få i det fysiske spil, men kan faktisk rystes med ret simple midler.

- Jeg tror, mange fodboldspillere har ritualer og nogle af os har så lidt flere, der er måske bare nogle, der ikke vil sige, hvor mærkelige de egentlig er, siger Sanne Troelsgaard, hvis akilleshæl er tæt forbundet med transport.

- Når bussen ankommer til stadion, så skal jeg gå sidst ud af bussen. Det er meget vigtigt, så jeg kigger lige om alle er ude og så går jeg ud af bussen stille og roligt. Så har jeg også noget med, at jeg gerne vil sidde ved siden af Therese Nielsen og Katrine Veje. Veje har det heldigvis på samme måde, siger Sanne Troelsgård, der ikke har tænkt sig at ændre det ritual i lørdagens EM-kvartfinale mod Tyskland.

Dommere kan charmeres

Godt fremme ved stadion er der dog ikke pause fra ritualerne for Sanne Troelsgaard, der selv når hun er inde på banen har visse ting, der bare skal være på plads, hvis det ikke koncentrationen skal spoleres.

- Jeg har også noget med, at jeg skal have min venstre sok op og venstre trøjeærme op. Jeg føler mig klar og tilpas, når tøjet sidder som det skal, siger Troelsgaard, der efterhånden har lært at håndtere nogle af de mest emsige mennesker, der findes på denne jord.

Dommere.

- Det havde jeg lidt problemer med i kampen mod Norge, hvor dommeren bemærkede, at mine shorts sad højt oppe, men så måtte jeg lige ordne det igen, når hun kiggede væk. Så smiler man lidt og så går det som regel, lyder rådet fra Troelsgaard.

Sanne Troelsgaard holder styr på udstigningsrækkefølgen og sætter tøjet helt rigtigt på plads lørdag aften, hvor Danmark spiller EM-kvartfinale mod de forsvarende europamestre fra Tyskland. Kampen spilles klokken 20:45 og vises på DR1.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter