Nadim: H.C. Andersen kunne ikke have skrevet det bedre

Den danske angriber peger på målmand Stina Lykke som kampens spiller i semifinalen.

Det danske fodboldlandshold er klar til finalen ved EM. Det stod klar efter semifinale med Østrig, der ikke bød på mål i 120 minutter, men som sluttede yderst dramatisk. I straffesparkskonkurrencen vandt Danmark 3-0, og angriber Nadia Nadim kan næsten ikke tro det.

- Det er vanvittigt. HC Andersen kunne ikke have skrevet en bedre historie. Holdet er vokset gennem turneringen, og lige nu er vi i finalen. Det var en hård kamp, og Østrig gjorde det sindssygt godt. Vi ved godt, hvad de kan, og det kan de til perfektion. En af tingene er at smadre igennem, det kunne jeg mærke på kroppen en del gang.

- I sidste ende viste vi, at vi kan gøre det, når vi spiller med større hjerte. At det bliver afgjort i straffesparkskonkurrence er jo vanvittigt og også godt for os, for vi har jo en mur i målet. Det er sindssygt stort, og jeg er virkelig stolt og glad for at kunne stå her nu, siger Nadim og deler særlig ros ud til målmand Stina Lykke.

- Hun har gjort det virkelig godt gennem turneringen, og at hun så vinder kampen for os i semifinalen er jo sindssygt stort. Kampens spiller.

Danmark spiller finale søndag mod enten England eller Holland. Kampen er klokken 17.00 på DR1.

Facebook
Twitter