VIDEO Danske landsholdsspillere: Nils' jokes er fantastiske

Den danske landstræners humør og humor er noget, spillerne sætter pris på.

I næsten fire år har kvindelandsholdets træner heddet Nils Nielsen. Ene mand har han i 55 landskampe dirigeret spillerne af modsatte køn og samtidig formået at blive vellidt af dem. Humoren er kodeordet, lyder det fra kvindelandsholdets spillere.

- Hans jokes indimellem er jo fantastiske. De holder humøret lidt oppe, når der lidt lejrkuller engang imellem, siger midtbanespillere Line S. Jensen til DR, og hun bakkes op:

- Han har været presset nogle gange, så det der med, at han kan bruge humoren, der er sjovt for os. Det løsner lidt op, siger Sanne Troelsgaard.

Alle skal have det godt

Selv påpeger Nils Nielsen, at glæden og smilet er en vigtig del af at kunne fungere succesfuldt som et hold, også når det ikke går, som man gerne vil have det.

- Vi skal være en enhed, og det betyder, at alle skal have det godt. Også dem, som ikke spiller. Derfor prøver jeg, at få et smil frem på holdet, uanset hvilken situation vi står i – også selvom det er svært, siger Nils Nielsen.

Danmark spiller EM-semifinale mod Østrig torsdag klokken 18.00. Den kamp kan ses på TV 2, eller du kan lytte med i LIGA på P3.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter