AFSTEMNING Heltene har heddet Elkjær, Laudrup og nu Damsgaard: Men er EM 2021 landsholdets største slutrunde nogensinde?

Det danske herrelandshold har deltaget ved 14 fodboldslutrunder gennem et halvt århundrede, men hvor rangerer EM 2021 på alletiders rangliste?

Mikkel Damsgaard(tv.) og Preben Elkjær(th.) har spillet hovedroller i Danmarks mest legendariske slutrunder. (© (c) Ritzau Scanpix)

Sommeren 2021 blev en mindeværdig en af slagsen for det danske herrelandshold i fodbold og deres mange fans landet over.

Det kan ingen være i tvivl om.

EM 2021 blev en følelsesmæssig rutsjebnetur af de helt store fra Christian Eriksens frygtelige ulykke i åbningskampen til Mikkel Damsgaards drømmemål i semifinalen, hvor Danmark var så umådeligt tæt på at spille sig i finalen.

Det er bestemt ikke første gang, at herrelandsholdet har bevæget og forenet den danske befolkning om en sommer på grønsværen.

Men hvilken en fodboldslutrunde har været den største efter din mening?

Altså ikke nødvendigvis den resultatmæssigt bedste, men den, du vurderer som den mest mindeværdige og ikoniske slutrunde, som et dansk herrelandshold har spillet.

Vi har samlet dem alle herunder, hvor du kan vælge dine tre favoritslutrunder og se, hvad andre har stemt.

FacebookTwitter