Frankrig og Rumænien sender hinanden videre ved U21-EM: Her er de fire semifinalister

Efter 0-0 er de to lande klar til semifinalen ved U21-EM sammen med Tyskland og Spanien.

Der blev ikke fundet en vinder, da Frankrig og Rumænien mandag mødte hinanden ved U21-EM. Det uafgjorte resultat betyder dog, at begge nationer er klar til semifinalerne. (Foto: ALESSIO TARPINI © Scanpix)

Såvel Frankrig som Rumænien kunne være godt tilfredse med at spille uafgjort, da de to nationer mandag mødte hinanden i begge holds sidste gruppekamp ved U21-EM.

Efter 0-0 er begge lande nemlig klar til semifinalerne torsdag. Her venter står der rumænerne et opgør mod Tyskland, mens det franske U21-mandskab står over for Spanien i den anden kamp.

Finalen spilles søndag.

Pointlighed i gruppe C

Frankrig og Rumænien slutter med syv point i gruppe C. Rumænien ender øverst på grund af en bedre målscore, mens Frankrig er blandt de sidste fire hold i turneringen, fordi landet slutter som den bedste toer i de tre indledende grupper.

Resultatet i kampen mellem Frankrig og Rumænien betyder samtidig, at værtsnationen Italien endte med en lang næse. Italienerne var gået videre som bedste toer, hvis Rumænien havde vundet, eller hvis Frankrig havde vundet med tre mål eller mere.

Englænderne rejser hjem uden sejr

England og Kroatien rendte også ind i hinanden mandag. Begge jagtede oprejsning efter en skidt slutrunde, der for begge nationers vedkommende havde budt på nederlag i de to første kampe.

Hverken englænderne eller kroaterne kan dog rejse hjem med en sejr, efter at kampen endte 3-3.

England var både foran 1-0, 2-1 og 3-2, men det lykkedes altså hver gang Kroatien at komme igen.

/ritzau/

Facebook
Twitter