I AFTEN SKER DET Leg landstræner for en dag og hjælp Hjulmand: Hvilke spillere skal med på dit EM-hold?

Landstræner Kasper Hjulmand skal bruge 26 spillere i sin trup til EM i fodbold. Hvem synes du, han skal vælge?

Landstræner Kasper Hjulmand (i midten) står over for en del dilemmaer i sin EM-udtagelse. Christian Eriksen (tv.) er nok en sikker mand, men kommer Kasper Dolberg (th.) med til EM? (© (c) Ritzau Scanpix)

Hvem skal med til EM, og hvem trækker de korte strå?

Det får vi svar på tirsdag aften, når den danske landstræner Kasper Hjulmand sætter navne på de spillere, som skal repræsentere Danmark ved sommerens EM-slutrunde.

Med tre kampe på hjemmebane i Parken, venter der de danske spillere en stor oplevelse, men der er kun plads til 26 spillere i EM-truppen.

Kasper Hjulmand står overfor sit landstrænerkarrieres største dilemma i aften, når han skal udtage sin første slutrundetrup som landstræner.

Men er du sikker i din sag? Hvem synes du, der skal jagte EM-succes for det danske landshold? Det kan du vælge herunder og så kan du følge EM-udtagelsen live her på DR.dk i aften fra klokken 18.30.

Målmand

Frederik Rønnow (tv.), Kasper Schmeichel (i midten) og Oliver Christensen (th.) er tre af de målmænd, der kæmper om at komme med i EM-truppen. Hvem synes du, Kasper Hjulmand skal vælge? (© (c) Ritzau Scanpix)

Kasper Schmeichel ligner en sikker ankermand i Kasper Hjulmands trup, men hvilke målmænd ville du vælge som dit bageste trekløver i EM-truppen.

Forsvar

Alexander Bah (tv.), Andreas Christensen (i midten) og Simon Kjær (th.) er tre af de forsvarere, der kæmper om en plads i EM-truppen. (© (c) Ritzau Scanpix)

Det danske forsvar kommer på nogle hårde opgaver, når Finland, Rusland og Belgien venter i Parken.

Hvilke forsvarsspillere skal med til slutrunden, og lukke ned for blandt andet Belgiens frontløber Romelu Lukaku?

Midtbane

Pierre Emile Højbjerg (tv.), Jens Jønsson (i midten) og Thomas Delaney (th.) er tre af de midtbanespiller, der kæmper om en billet til EM-slutrunden. (© (c) Ritzau Scanpix)

Midtbanen er motoren på det danske landshold, men også der, hvor der er mest slid på spillerne.

Derfor er det vigtigt at have en lang række af midtbanespillere at vælge i mellem. Men hvem skal med i EM-truppen?

Angreb

Andreas Cornelius (tv.), Jonas Wind (i midten) og Kasper Dolberg (th.) er bare nogle af de danske angribere, der duellerer om at træde ind i EM-truppen. (© (c) Ritzau Scanpix)

Du vinder ikke fodboldkampe uden at score mål.

Men skal man satse på erfaring, tidligere meritter på landsholdet eller aktuel målform, når EM-angriberne skal vælges?

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk