KRAULS KARAKTERBOG Skov var klart bedst - tre danskere dumper

Robert Skov tog formen fra Superligaen med til Danmarks åbningskamp ved U21-EM. Tre danskere dumper i Andreas Krauls karakterbog.

Robert Skov var farligste mand for Danmark i nederlaget til Tyskland. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Daniel Iversen 4

Den danske målmand blev solgt mange gange i løbet af opgøret og kunne ikke levere mirakler. Iversen blev noteret for en del redninger, men altså også passeret tre gange.

Rasmus Nissen 4

Backen fra Ajax leverede en energisk og fysisk god første halvleg og var med til at gøre den danske højre side farlig sammen med Robert Skov. Havde problemer defensivt i anden halvleg, hvor han også ofte var alene mod overmagten i de tyske kontraer.

Victor Nelsson 4

Som defensiv styrmand havde han rigeligt at se til, mens han også skulle sætte opspillet nede fra. Det var lidt for mange opgaver trods gode aktioner. Var uheldig af afrette et skud ved det første tyske mål.

Jacob Rasmussen 4

Jacob Rasmussen spillede sig op i løbet af kampen efter en usikker start. (Foto: GABRIELE MENIS © Scanpix)

Den venstrebenede stopper fra Empoli begyndte usikkert, men fik spillet sig lidt op i løbet af første halvleg blandt andet med nogle gode sideskift. Mistimede dog også nogle indgreb undervejs.

Mads V. Pedersen 00

Backen fra FC Nordsjælland begik en gigantisk fejl med en frispilning til Marco Richter, da tyskeren scorede til 2-0 og havde generelt en problematisk kamp, der sluttede med en skade, da Danmark havde brugt alle tre udskiftninger.

Philip Billing 00

Philip Billing var en skygge af sig selv mod Tyskland. (Foto: GABRIELE MENIS © Scanpix)

Den høje midtbanespiller fik en lidt anderledes opgave som defensivt anker – 6’er – på den centrale del af banen, men lagde skidt ud med et boldtab efter et minut og virkede generelt usikker og ofte på bagkant med situationerne.

Magnus Kofod 02

FCN-spilleren var den lille overraskelse i træner Niels Frederiksens startopstilling centralt på midtbanen, hvor han dog var noget usynlig og klemt blandt de livlige tyske midtbanespillere. Udskiftet i anden halvleg.

Mathias Jensen 02

Den danske anfører skulle styre det danske spil, men havde mange fejlafleveringer fremad banen og tabte som styrmand klart midtbanekampen til de tyske modspillere centralt.

Robert Skov 10

Robert Skov var farligste dansker i nederlaget til Tyskland. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Den danske topscorer i kvalifikationen lå i højre side, som vi kender det fra FC København, og han tog formen fra Superligaen med ind på banen i Udine med mange udfordringer og en sikker scoring på straffespark. Klart bedste dansker.

Marcus Ingvartsen 00

Marcus Ingvartsen er den mest scorende spiller i historien på U21-landsholdet. Det var ikke til at se mod Tyskland. (Foto: GABRIELE MENIS © Scanpix)

Den kommende Union Berlin-spiller var valgt foran Jonas Wind som dansk frontangriber, men var mere blind passager i første halvleg, hvor det blev til få boldberøringer og mange forgæves løbede meter. Havde et par gode aflæg, men kan absolut ikke føle sig sikker på at holde pladsen mod Østrig torsdag aften.

Jacob Bruun Larsen 02

Kantspilleren fra Dortmund kendte meget til modspillerne, men de kendte åbenbart også ham. Bortset fra et enkelt træk ind i banen med efterfølgende vildskud, kom der meget lidt fra Jacob Bruun Larsen, der også måtte udgå skadet i anden halvleg.

Niels Frederiksen 02

Den danske træner havde valgt at forsøge at spille med tyskerne, hvilket faktisk virkede som en god idé i indledningen, og nogle af de enorme personlige fejl hos de danske spillere er svære at klandre landstræneren for. Gik dog lang tid med at få gang i både offensiven og udskiftningerne.

Indskiftede spillere:

Oliver Abildgaard - Uden for bedømmelse

Jonas Wind - Uden for bedømmelse

Mikkel Duelund - Uden for bedømmelse

Facebook
Twitter