Agger er vred: Falske beskyldninger

Påstande om arrogance i forbindelse med landsholdets hotel-klammeri får Daniel Agger til at tale ud.

Liverpools Daniel Agger tager til genmæle både på egne og Nicklas Bendtners vegne. (Foto: Paul Ellis © Scanpix)

Daniel Agger er så irriteret over det billede, der blev tegnet af ham i forbindelse med landsholdets hotel-skænderi i november, at han tager til genmæle mod beskrivelserne af de episoder, der udspillede sig på Hotel Marienlyst efter 2-0-sejren over Sverige.

I Morgenavisen Jyllands-Posten fortæller den danske forsvarsspiller, at han ikke kan genkende sig selv i de beskrivelser, der blev fremført i medierne efter episoden, hvor Nicklas Bendtner angiveligt kom i klammeri med en hotelgæst.

- Der blev blandt andet sagt, at jeg spillede smart over for hotelgæsten. At jeg havde sagt: Ved du ikke, hvem jeg er? Som om at jeg havde spillet på min person for at dominere situationen.

- Alle omkring stedet, og dem, som kender mig, ved, at jeg aldrig kunne finde på sådan noget. Jeg finder det så lavt at gøre sådan noget, og det var det sidste, jeg ville gøre, siger Daniel Agger.

Episoden endte med en samtale og en aftale mellem Nicklas Bendtner og hotelgæsten, som blev forulempet af den danske angriber. Bendtner indrømmede efterfølgende, at han havde dummet sig.

Liverpool-spilleren tager sin holdkammerat lidt i forsvar.

- Jeg kender om nogen Nicklas Bendtner rigtig godt. Jeg ved, hvordan han er. Selvfølgelig er han ikke uden skyld i alle sagerne, men i mange af dem er der virkelig blevet kørt på. Han er sådan en person, der er nem at skyde efter, siger Daniel Agger.

Facebook
Twitter