Arsenal køber stjerneangriber i Dortmund

Pierre-Emerick Aubameyang skifter på en langvarig kontrakt fra Borussia Dortmund til Arsenal.

Aubameyang har længe været rygtet til Arsenal. (Foto: bernd Thissen © Scanpix)

Endnu et stort skifte i international fodbold har fundet sted.

Borussia Dortmund-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang skifter til Arsenal på en langvarig kontrakt. Det bekræfter begge klubber på deres hjemmesider.

Pierre-Emerick Aubameyang har scoret 98 mål i 144 bundesligakampe. På tværs af alle turneringer har gaboneseren siden 2013 scoret 141 mål i 213 kampe.

Tidligere i januars transfervindue har Arsenal hentet midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan i en byttehandel med Manchester United, som modtog den chilenske angriber Alexis Sanchez.

Har præsteret storartet

Dortmund-sportsdirektør Michael Zorc er ærgerlig over de seneste sager, hvor angriberen er havnet i disciplinære problemer på grund af udeblivelser fra træning eller andre omstændigheder.

- Bortset fra de kedelige hændelser i de seneste uger skal vi huske, at historien om Pierre-Emerick Aubameyang i Dortmund i mere end fire år var en succeshistorie.

- Han har præsteret storartede ting for Borussia Dortmund, scoret mange vigtige mål og var en del af holdet, der vandt pokalturneringen i 2017. Vi ønsker Pierre-Emerick alt det bedste i fremtiden i Arsenal, siger Zorc til klubbens hjemmeside.

/ritzau/

Facebook
Twitter