BBC: Bendtner på vej til Championship-klub

Den danske angriber er angiveligt klar for Championship-klubben Nottingham Forest.

Nicklas Bendtner har ifølge BBC fundet sig en ny klub. (Foto: Mathias Løvgreen Bojesen © Scanpix)

Der har været stille omkring Nicklas Bendtner på det seneste. Siden den danske angriber blev løst fra sin kontrakt i tyske Wolfsburg i foråret, har han været sat i forbindelse med flere klubber, men intet er mundet ud i en aftale.

Nu ser det dog ud til, at den tidligere landsholdsspiller er ved at have fremtiden på plads. Ifølge BBC Radio Nottingham er 28-årige Bendtner nemlig klar for den engelske Championship-klub Nottingham Forest. Dermed står han overfor et comeback til engelsk fodbold, hvor han har spillet størstedelen af sin karriere.

Flere andre medier beretter om Bendtners forestående skifte, der angiveligt kan gå igennem allerede onsdag. Endnu er intet officielt dog meldt ud fra hverken Nottingham Forest eller Bendtner-lejren.

Den traditionsrige midtengelske klub nød stor succes i slutningen af 1970’erne, hvor man både vandt den engelske liga samt Europa Cup’en to gange. I de senere år har det dog været småt med resultaterne, og Nottingham Forest sluttede da også som nummer 16. i den næstbedste engelske række sidste sæson.