Beckham hylder ung Kasper Schmeichel

Det engelske ikon David Beckham er efter Leicesters mesterskab ude at hylde klubben og dens danske målmand.

Kasper Schmeichel - her med familien i de tidlige 1990'ere - bliver hyldet af David Beckham efter mesterskabet med Leicester. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Han er et ikon i England. Først og fremmest på grund af sine evner på grønsværen, men også for sin status som gentleman og brand.

David Beckham er spillede i Manchester Uniteds storhedstid op igennem 1990'erne på hold med Peter Schmeichel og nu er den levende legende ude at hylde Schmeichel junior efter Leicesters imponerende mesterskab, der kom i hus sent mandag aften.

- Hvem kunne vide, at få år efter at faderen vandt mesterskab efter mesterskab, at Kasper skulle løfte det samme trofæ...

- Hvilket imponerende øjeblik for et hold, som mange har kaldt en overraskelse. Men af alle hold i denne sæson, så fortjener Leicester dette øjeblik..

- Tillykke til Claudio (Leicester-manager Claudio Ranieri, red.) og holdet, skriver David Beckham.

David Beckham var en del af Manchester Uniteds storhold i slutningen af 90'erne og begyndelsen og 00'erne. (Foto: Ethan Miller © Scanpix)

David Beckham var langt fra den eneste stjerne, der var ude at hylde de nykårede engelske fodboldmestre på de sociale medier.

Stjernehyldest

Også popstjernen Adele, der i disse dage befinder sig i Danmark, var trods sine sympatier for Tottenham ude af hylde Leicester.

https://twitter.com/Adele/status/727241650125307905

Også fodboldstjerner som Alessandro Del Piero er ude at hylde sensationsmandskabet fra Leicester.

https://twitter.com/delpieroale/status/727245424227143681

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter