Bekræftet: Premier League-spiller var ombord på forsvundet fly

Et privatfly er forsvundet mellem Wales og Frankrig, og de franske luftfartsmyndigheder bekræfter, at den argentinske angriber Emiliano Sala var ombord.

Det er nu bekræftet, at den argentinske angriber Emiliano Sala var ombord på et fly, der er forsvundet. (Foto: Sebastien Salom Gomis © Scanpix)

Det er nu blevet bekræftet fra de franske luftfartsmyndigheder, at Cardiffs rekordindkøb, argentineren Emiliano Sala, var ombord på det fly, der mandag forsvandt på vej over Den Engelske Kanal.

Det skriver det engelske medie Sky Sports, der har fået bekræftelsen fra myndighederne.

Premier League-klubben Cardiff sagde tirsdag formiddag, at man frygtede, at nyindkøbet er ombord, og det er nu blevet bekræftet.

Flyet var mandag aften på vej fra Nantes til Cardiff, da det pludselig forsvandt på myndighedernes radar cirka 20 kilometer fra kanaløen Guernsey. Ud over piloten var der kun Emiliano Sala ombord.

Politiet på Guernsey nær Frankrigs kyst sendte helikoptere og redningsbåde ud for at søge efter flyet, men måtte indstille jagten uden succes på grund af dårligt vejr.

28-årige Sala blev i lørdags købt fri af Nantes for et beløb svarende til cirka 127 millioner kroner. Han underskrev en tre og et halvt år lang kontrakt med Cardiff.

Inden skiftet til den walisiske klub scorede Sala 12 mål i denne sæson i Ligue 1. Det rækker aktuelt til en delt femteplads på ligaens topscorerliste. /ritzau/

Facebook
Twitter