Bendtner får nyt nummer

Nicklas Bendtner har skiftet nummer i England. Ikke telefon-, men trøjenummer - fra 52 til 23.

Nicklas Bendtner er ikke længere ejer mand af trøje nummer 52 i Arsenal. (Foto: GLYN KIRK © Scanpix)

Om det er et tegn på, at Nicklas Bendtner er steget i hierarkiet i Arsenal, er uvist, men i hvert fald er det slut med begrebet 'B52' i Arsenal.

På Premier League-klubbens website kan man se, at danskeren er blevet tildelt trøje nummer 23 for indeværende sæson, der kan blive hans sidste i London-klubben, fordi hans kontrakt udløber næste sommer.

Bendtner fik ellers efter eget ønske trøje nummer 52 for tre-fire år siden, men han har åbenbart ikke længere lyst til at bære den. I hvert fald er der ikke andre, der har overtaget nummeret, og der er ikke fordi, der er strammet op på det felt. For eksempel har Gedion Zalalem nr. 58 og Serge Gnabry nr. 44.

Bortset fra det med trøjenummeret er siden om Nicklas Bendtner - som Arsenal uden held forsøgte at udleje/sælge i sommerens løb - noget støvet.

Han kaldes for eksempel dansk landsholdsspiller, hvilket ikke just er tilfældet lige for tiden, og det nævnes også, at han i sidste sæson scorede otte mål i 29 optrædener som lejesvend for Sunderland. Det var i 2011/2012-sæsonen, at han var i Sunderland, for i sidste sæson var Bendtner udlejet til Juventus.

Bendtner, der ellers er meget glad for at tweete, har ikke udtalt sig i rygnummersagen, så man må nok vente med at få det endeligt bekræftet, indtil han - eventuelt - kommer på banen.

FacebookTwitter