(Foto: DARREN STAPLES)

BILLEDER Schmeichel og Leicester i tårer ved første kamp efter ejers død

Det har været en hård uge for Leicester, og det blev ikke nemmere lørdag, da der skulle holdes et minuts stilhed for deres afdøde ejer.

Kasper Schmeichel kunne ikke holde tårerne tilbage, da der forud for Leicesters første kamp siden den tragiske ulykke i lørdags skulle holdes et minuts stilhed.

Sorgen har ramt den danske landsholdsmålmand og de øvrige omkring fodboldholdet Leicester, efter holdets ejer Vichai Srivaddhanaprabha i tirsdags styrtede ned min sin helikopter på parkeringspladsen uden for Leicesters King Power Stadium og mistede livet sammen med de fire andre i helikopteren.

Selvom det var på udebane i Wales mod Cardiff, så var der alligevel et massivt fremmøde fra Leicesters fans, der ville hylde den afdøde ejer. Mange af dem var iført t-shirts med et billede af Vichai Srivaddhanaprabha, ligesom spillerne også var havde den på under opvarmningen.

Efter lørdagens opgør skal Leicester-spillerne direkte i flyet, da de alle flyver til Thailand for at deltage i begravelsen i Bangkok. Den startede lørdag og vil angiveligt tage otte dage derfra. Leicester har dog kamp igen om en uge.

Leicester vandt i øvrigt kampen 1-0 over Cardiff på et mål af Demarai Gray efter 55 minutters spil. Efter han havde scoret tog han trøjen af, og under den var en trøje med tekst ”For Khun Vichai”, hvilket var det, som ejeren blev kaldt mest ofte.

 • Vichai Srivaddhanaprabha blev mindet sammen med de fire andre, som mistede livet tirsdag, da de styrtede ned med en helikopter uden for Leicesters stadion. (Foto: DARREN STAPLES)
  1 / 11
 • Leicesters fans var mødt talstærkt frem til udebanen i Cardiff for at hylde den afdøde ejer. (Foto: DARREN STAPLES)
  2 / 11
 • Der var lavet bannere og t-shirts med billede af Vichai Srivaddhanaprabha. (Foto: DARREN STAPLES)
  3 / 11
 • Også de thailandske flag var medbragt til stadion i Cardiff. (Foto: DARREN STAPLES)
  4 / 11
 • Alle spillerne bar under opvarmningen en t-shirt med et billede af Vichai Srivaddhanaprabha, hvor der står "The boss". (Foto: DARREN STAPLES)
  5 / 11
 • Også Kasper Schmeichel havde selvfølgelig den t-shirt på. Den danske landsholdsmålmand var en af de første til at ankomme til ulykkesstedet tirsdag. (Foto: Oli Scarff © AFP or licensors)
  6 / 11
 • I Newcastle på St. James Park blev Vichai Srivaddhanaprabha også hyldet. Det gjorde han på alle stadions i dagens Premier League-kampe. (Foto: Craig Brough)
  7 / 11
 • Også i London hos hjemmeholdet West Ham blev Vichai Srivaddhanaprabha mindet. West Ham var modstanderen i tirsdagens kamp, hvor helikopteren altså styrtede ned efterfølgende. (Foto: Peter Nicholls)
  8 / 11
 • Demarai Gray jubler efter at have scoret sejrsmålet for Leicester ved at tage trøjen af. Inde under havde han en trøje på, hvor der stor "For Khun Vichai", som Vichai Srivaddhanaprabha blev kaldt. (Foto: DARREN STAPLES)
  9 / 11
 • Fans havde taget den lange tur til Wales for at mindes Vichai Srivaddhanaprabha. (Foto: Oli Scarff © AFP or licensors)
  10 / 11
 • Efter kampen takkede Leicesters spillere deres fans for at tage med og give opbakning i den svære tid. (Foto: DARREN STAPLES)
  11 / 11
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk