Chelsea-dansker om manglende spilletid: 'Jeg er ikke glad for min situation'

Andreas Christensen står i en uvant situation, efter han ikke har fået spilletid i Premier League i denne sæson for sin engelske klub Chelsea.

Andreas Christensen var mandag samlet med resten af landsholdet i Herning. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

- Det er en lorte situation for mig lige nu.

Så enkelt kan Chelsea-spilleren Andreas Christensen beskrive sin nuværende situation i London-klubben.

Hvor han i sidste sæson var fast mand i forsvaret i den engelske Premier League under den daværende Chelsea-manager Antonio Conte, så ser billedet helt anderledes ud nu.

Siden italienske Maurizio Sarri denne sommer overtog trænersædet har landsholdsforsvareren således ikke fået et eneste minut på banen i Premier League, og i weekendens udekamp mod Southampton var han for tredje gang i træk ikke i truppen for Chelsea.

- Det er en svær situation. Det er hårdt, fordi man vil gerne spille hver weekend. Jeg nød virkelig sidste sæson, men det har været lidt sværere at komme ind denne gang. Jeg er ikke glad for min situation lige nu. Jeg skal selvfølgelig bare blive ved på træningsbanen, men lige nu er det ikke godt for mig, siger han.

Kun tre kampe

Det er indtil videre kun blevet til spilletid for danskeren i Chelsea's to Europa League-kampe, og så i Liga cuppen, hvor han var med til at ekspedere Liverpool ud. Men selvom han i startet inde i de tre kampe, så er det langt fra nok for Andreas Christensen.

- Nu har jeg spillet tre fulde sæsoner på topplan, så jeg føler selv, at jeg er ovre det stadie, hvor jeg kan nøjes med at spille et par kampe. Jeg vil gerne have spilletid hele tiden. Derfor bliver tålmodigheden også pludselig bliver kortere, og man bliver irriteret.

- Vi spiller rigtig god fodbold, og får rigtig gode resultater, hvilket gør det endnu sværere at komme ind på holdet. Så det er ikke optimalt, men jeg må gøre alt, hvad jeg kan for at komme tilbage, siger han om Chelseas start på sæsonen, der placerer London-holdet på en andenplads efter otte kampe.

- Så længe de vinder, så kan man ikke rigtig sige noget. Det gør det endnu svære for mig.

Andreas Christensen afviser dog, at det er nået dertil, hvor han er begyndt at overveje et klubskifte.

På trods af den manglende spilletid for sit klubhold, så er midtforsvareren en del af den landsholdstrup, som mandag mødte ind i Herning forud for de to kommende landskampe mod Irland og Østrig.

Facebook
Twitter