Christian Eriksen får amerikansk holdkammerat i julegave

DeAndre Yedlin har optrådt 10 gange på det amerikanske landshold. Til januar skifter han til Tottenham.

Christian Eriksen får en ny holdkammerat fra USA i Tottenham. (Foto: IAN KINGTON © Scanpix)

Den amerikanske forsvarer DeAndre Yedlin skifter til januar til Tottenham og bliver dermed holdkammerat med den danske midtbanespiller Christian Eriksen.

Det offentliggjorde London-klubben tirsdag.

Den 21-årige skrev i august under på en kontrakt på fire år og sikrede sig dermed et skifte fra Seattle Sounders til White Hart Lane. Han har dog været udlejet til det amerikanske hold siden i sommer.

- Vi er glade for at bekræfte, at DeAndre Yedlin skifter til klubben i januar, lyder det i en udtalelse på Tottenhams hjemmeside.

Med ved VM

Tottenhams manager Mauricio Pochettino forventer sig store ting af det unge talent, der hjalp Seattle Sounders til at vinde Supporters Shield, der er en pris, som gives til det hold, der har den bedste statistik i den amerikanske liga.

- DeAndre er en ung spiller med et stort potentiale, som allerede har opnået en del i Major League Soccer.

- Det er vigtigt for hans udvikling, at han får tid til at vænne sig til sine nye omgivelser både på og uden for banen, og vi tror, at et skifte i januar vil give ham de bedste muligheder for at gøre det, siger Pochettino.

Yedlin har optrådt 10 gange for det amerikanske landshold, herunder tre gange under VM i sommer, der blev spillet i Brasilien.

Foruden Yedlin har The Spurs op til denne sæson hentet Ben Davies, Michel Vorm, Eric Dier, Benjamin Stambouli og Federico Fazio for at forstærke defensiven.

/ritzau/AFP

Facebook
Twitter