Eriksen udeladt af Tottenham-trup - skifte kan være tæt på

José Mourinho har ikke taget danskeren med til Tottenhams kamp i dag. Et skifte til Inter kan være på vej.

Christian Eriksen er tættere og tættere på et skifte væk fra Tottenham. (Foto: WILL OLIVER © Scanpix)

Fodboldspilleren Christian Eriksen har været kædet sammen med et skifte til italienske Inter de seneste mange uger - og nu ligner det, at en transfer meget vel kan være tæt på.

Den danske landsholdsspiller var nemlig ikke med for Tottenham, da klubben i dag mødte Southampton i den engelske FA Cup.

Og derfor tyder det på, at danskeren kan have spillet sin sidste kamp for London-klubben.

Tidligere har Inters sportsdirektør, Piero Ausilio, afsløret i det italienske medie Sky Sport, at man havde sendt et officielt bud til Tottenham for den danske playmaker.

Og i går berettede adskillige medier således, at Tottenham og Inter er blevet enige om en handel, der sender Eriksen til den italienske klub.

Ingen af klubberne har bekræftet dette, men engelske BBC Sport og italienske Sky Sport mener at vide, at Inter håber på at kunne gennemføre købet af danskeren mandag.

Inter opruster med mange spillere

Eriksen kom til Tottenham fra Ajax i 2013 og var blandt andet med til at spille klubben i Champions League-finalen sidste år.

Inter har gang i en større oprustning med erfarne Premier League-spillere i vinterens transfervindue.

Klubben har købt Manchester Uniteds Ashley Young og lejet Victor Moses fra Inter-træner Antonio Contes tidligere klub Chelsea. Klubben skulle også været meget interesseret i en anden Chelsea-spiller, nemlig Olivier Giroud.

Den norditalienske klub er aktuelt på andenpladsen i Serie A, hvor der er fire point op til førende Juventus.

Tottenhams opgør mod Southampton endte i øvrigt 1-1, hvilket betyder, at de to hold nu skal mødes i en ny kamp om videre avancement.

/ritzau/