Manchester City henter tysk landsholdsspiller for 325 mio. kr.

Sommerens femte City-handel er på plads. Leroy Sané har skrevet under på en femårig aftale.

Leroy Sané blev skiftet ind i EM-semifinalen, hvor Tyskland tabte til Frankrig. (Foto: MICHAEL DALDER © Scanpix)

Pep Guardiola er godt i gang med at forme sit nye hold i Manchester City. Nu er klubbens femte sommerindkøb på plads, og det virker som et godt indkøb for fremtiden. Den tyske landsholdsspiller Leroy Sané har skrevet under på en femårig aftale med Manchester City, primært på grund af én person:

- En af grundene til at skifter til Manchester City er Pep Guardiola. Han overbeviste mig om at komme hertil, så jeg kan fortsætte min udvikling, siger den talentfulde kantspiller til Manchester Citys hjemmeside.

- Jeg tror, han kan gøre mig til en mere komplet fodboldspiller, siger Sané om Guardiola.

Ifølge The Guardian betaler Manchester City cirka 325 millioner kroner for Sané, der kommer til at spille med nummer 19 på ryggen.

Et særligt talent

Leroy Sané kender Pep Guardiola fra den tyske Bundesliga, hvor de begge har været de seneste par sæsoner. Guardiola som træner for Bayern München, Sané som spiller for Schalke 04.

- Han er et særligt talent, og en spiller som vores fans vil nyde at se, fortæller Guardiola om Sané.

- Han er teknisk god, dygtig på bolden og så er han hurtig og god til at skabe chancer.

20-årige Leroy Sané har spillet i Schalke 04 siden år 2011, hvor han kom til klubben som ungdomsspiller. Han fik landsholdsdebut i efteråret og var også med ved EM i Frankrig. Indtil nu har han spillet fire landskampe, inklusiv EM-semifinalen mod Frankrig.

https://twitter.com/s04/status/760399563022884864

Sané er som nævnt det femte Manchester City-indkøb denne sommer. De andre fire er Ilkay Gündogan, Nolito, Aleks Zinchenko og Aaron Mooy.

Facebook
Twitter