Mané-scoring sikrer Liverpool smal hjemmesejr

Med et mål i det 73. minut sikrede Sadio Mané Liverpool sæsonens første sejr i den bedste engelske række.

Sadio Mané blev helten for Liverpool, der vandt knebent over Crystal Palace. (Foto: Oli Scarff © Scanpix)

Efter at have smidt en føring væk i overtiden i sidste weekends kamp mod Watford lykkedes det lørdag Liverpool at få sæsonens første sejr i den engelske Premier League.

Det skete, da holdet hjemme på Anfield vandt 1-0 over Crystal Palace.

Den senegalesiske angriber Sadio Mané stod for kampens eneste mål, og Liverpool har nu fire point efter sæsonens to første kampe i den bedste engelske række.

Crystal Palace var på jagt efter genoprejsning efter sidste weekends 0-3-nederlag på hjemmebane til oprykkerne fra Huddersfield.

Mané of the match

Der var dog ikke meget, der lykkedes for London-holdet. Først fem minutter før pausen viste Crystal Palace tænder, da Jason Puncheon sendte et kraftigt skud afsted mod Liverpools mål.

Forinden havde Liverpools Roberto Firmino gjort det samme i den anden ende. Begge skud blev dog pareret væk af målmændene.

Midt i anden halvleg begyndte det at brænde på foran gæsternes mål, og med cirka et kvarter tilbage af kampen fik Liverpools Sadio Mané målnettet til at blafre, efter at bolden lidt tilfældigt var endt ved hans fødder inde foran mål.

Det skulle vise sig at blive kampens eneste scoring, og Liverpool kunne dermed forlade banen som sejrsherre for første gang i denne Premier League-sæson.

Crystal Palace fortsatte derimod den dårlige sæsonindledning, og den nye hollandske træner, Frank de Boer, har altså stadig sin første sejr til gode i England, ligesom holdet endnu ikke har scoret et mål.

Kasper Schmeichel og Leicester sejrede hjemme mod Brighton med 2-0, Watford vandt med samme cifre ude over Bournemouth, West Bromwich slog Burnley med 1-0, og Southampton vandt 3-2 over West Ham.

/ritzau/

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve