Markussen har revet et ledbånd over

Nikolaj Markussen begynder forberedelserne til EM med et overrevet ledbånd. Ulrik Wilbek afdramatiserer situationen.

Der var alligevel revet noget over i Nikolaj Markussens ene fod. Sundhedsstaben i hans spanske klub Atletico Madrid har ellers ikke kunnet finde noget, men forud for den første EM-samling i går konstaterede landsholdets læger, at den stærke bagspiller har revet mindst ét ledbånd over.

- Vi troede ikke, der var noget galt. Men så viser det sig, at der i hvert fald er røg ét ledbånd og nok også to i foden. Det er en ny situation, men der er ikke andet at gøre ved det end at give det noget tid, siger Nikolaj Markussen til DR Sporten.

Han skal derfor træne med en skinne, der kan stabilisere foden og holde den på plads.

- Jeg havde egentlig kunne mærke, at der var noget galt. Men jeg blev ved med at få at vide i Spanien, at der ikke var noget galt. Det helt store chok var det ikke. Men det undrer mig, at sundhedsstaben dernede ikke har kunnet finde ud af det, men det må jeg tage med dem, når jeg kommer tilbage, siger Markussen.

Landstræner Ulrik Wilbek bekymrer sig dog ikke om Markussens fodskade. Men Wilbek havde i det hele taget ingen bekymringer over for landsholdets skadesproblemer i går. Heller ikke selvom både Lasse Boesen og Bo Spellerberg også skranter samt Jesper Nøddesbo har meldt afbud til turneringen.

- Så galt er det jo heller ikke. Man forstuver foden en gang imellem. Markussen har været igennem en god optræningsfase og har været i Herning for at komme i en vakuummaskine, hvor han har fået taget noget af trykket af foden. Han ser fantastisk ud til træning. Jeg synes ikke, det ser så slemt ud, lyder det fra Ulrik Wilbek.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk