Medie: Mourinho skriver lang ansøgning til Manchester United

José Mourinho vil ifølge avisen Independent on Sunday have fingrene i Louis van Gaals job i Manchester United.

Manchester Uniteds tilhængere er begyndt at producere propaganda til støtte for José Mourinho. (Foto: Jason Cairnduff © Scanpix)

Den tidligere Chelsea-manager José Mourinho har skrevet en seks sider lang ansøgning til Manchester United. Det skriver den engelske avis Independent on Sunday.

Den 52-årige portugiser har ifølge avisen i detaljer beskrevet, hvordan han agter at få Manchester-klubben tilbage på sporet. Manchester United tabte søndag 0-1 til Southampton i Premier League. Nederlaget var blot det seneste i en lang række skuffende resultater for manager Louis van Gaals mandskab, der indtager ligaens femteplads.

Gennem længere tid har der været kritik af van Gaal, men hollænderen har alligevel holdt fast i jobbet. Independent on Sunday skriver, at José Mourinho er indstillet på at ændre sin kontroversielle og ofte udskældte ledelsesstil, hvis han bliver tilbudt jobbet i United i tilfælde af en van Gaal-fyring.

Agent afviser historien

Portugiseren har det med at havne i konflikter med modstanderholdenes trænere, dommere og endda egne medarbejdere. I ansøgningen skulle Mourinho desuden beskrive, hvilke ændringer han har tænkt sig at foretage i Uniteds trup.

Portugiseren blev i december fyret hos ligarivalerne fra Chelsea efter en skidt indledning på sæsonen. Mourinho har tidligere været træner i Porto, Inter og Real Madrid. I 2013 blev han sat i forbindelse med managerjobbet i Manchester United efter legenden Alex Ferguson. Dengang gik jobbet til David Moyes.

I en kort pressemeddelelse afviser José Mourinhos agent, Jorge Mendes, at historien er sand.

- Det er absolut latterligt og totalt absurd, skriver han på sin hjemmeside.

Også inde på Old Trafford støtter tilhængerne José Mourinhos kandidatur. (Foto: Phil noble © Scanpix)

/ritzau/

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve