Peter Schmeichel hylder Solskjær-ansættelse: 'Han har formået at finde værdierne frem'

Manchester United-legenden Peter Schmeichel er lykkelig over, at man har besluttet at ansætte Ole Gunnar Solskjær fast.

Ole Gunnar Solskjær blev i dag præsenteret som permanent træner for Manchester United. (Foto: PETER POWELL © Scanpix)

Det kommer nok ikke bag på mange, at Peter Schmeichel er meget tilfreds med, at Manchester United har besluttet at fastansætte hans tidligere holdkammerat Ole Gunnar Solskjær som cheftræner.

Det har man gjort efter en periode, hvor Manchester United har vundet 14 ud af de 19 kampe, som den norske træner har styret holdet.

Og Peter Schmeichel kan da også se, at det engelske storhold er fuldstændig forandret, efter nordmanden er kommet til roret.

- Han har gjort det fantastisk i de knap 20 kampe, han har været chef for holdet. Han har formået at finde alle værdierne frem i hver enkelt spiller, og man har jo lyst til at se United-kampene igen. Der var en hel periode, hvor det var meget frustrerende at se på, siger Schmeichel til TV 2 SPORT.

Han påpeger blandt andet, at holdets store profiler er begyndt at ligne sig selv. Eksempelvis en spiller som den franske verdensmester Paul Pogba er atter en profil i Premier League.

Også den danske landstræner Åge Hareide, der deler nationalitet med Ole Gunnar Solskjær, bakker op om Manchester Uniteds beslutning. Han er slet ikke overrasket over, at det sker.

- Det er selvsagt en fantastisk fjer i hatten. Men der er intet, som overrasker mig ved den mand. I løbet af halvanden sæson, efter at han kom til Molde i 1995 som spiller, scorede han 30 mål i 36 kampe. Og så drog han til Manchester United og fik succes der også, siger Åge Hareide til Stavanger Aftenblad.

- Han har Uniteds dna i hjertet. Jeg ved, at det har været en drøm for ham, og nu er det også lykkedes for ham, lyder det fra den danske landstræner.

Den 46-årige Ole Gunnar Solskjær har fået en treårig aftale med Manchester United.

Facebook
Twitter