(Foto: Phil noble © Scanpix)

SE BILLEDERNE Liverpool-fans festede hele natten efter første mesterskab i 30 år

Det udløste stor eufori, da Manchester City tabte, og Liverpool sikrede mesterskabet.

Uden selv at spille kunne Liverpool i går aftes fejre sit første mesterskab i 30 år, efter at Manchester City på hjemmebane tabte 2-1 til Chelsea med danske Andreas Christensen i startopstillingen.

 • Hele aftenen og natten har der været et stort fremmøde foran Liverpools hjemmebane Anfield, efter at holdet i går vandt sit første mesterskab i 30 år. (Foto: Phil noble © Scanpix)
  1 / 9
 • Tanken om at undgå store forsamlinger blev i går sat på pause foran Anfield, hvor en masse Liverpool-fans var samlet for at fejre mesterskabet. (Foto: Carl Recine © Scanpix)
  2 / 9
 • Hvor mange Liverpool-fans har hungret efter et mesterskab i mange år, skulle denne fan ikke leve lang tid, før det første mesterskab kom i hus. (Foto: MOLLY DARLINGTON © Scanpix)
  3 / 9
 • Det var Pep Guardiola og Manchester Citys kamp mod Chelsea, der udløste Liverpools mesterskab. Manchester City skulle bruge en sejr for at holde liv i mesterskabsduellen. Kampen endte 2-1 til Chelsea. (Foto: Paul Childs © Scanpix)
  4 / 9
 • Det er Liverpools 19. mesterskab, og det kom endda i hus med hele syv kampe tilbage i sæsonen med en margin på lige nu 23 point ned til Manchester City på andenpladsen. (Foto: Paul ellis © Scanpix)
  5 / 9
 • For en fan på billedet her var mesterskabet også en mulighed for at besøge mindemærket for Hillsborough-tragedien. Det var til en FA Cup-semfinale i 1989, at 96 fans mistede livet på tribunerne. (Foto: MOLLY DARLINGTON © Scanpix)
  6 / 9
 • For mange har det været 30 lange år uden mesterskaber, og dem på billedet kan sikkert huske det succesrige Liverpool-hold fra 70'erne og 80'erne. (Foto: Carl Recine © Scanpix)
  7 / 9
 • Fan sidder på statuen af Bill Shankly, der det meste af 60'erne og 70'erne stod i spidsen for Liverpool-mandskabet. (Foto: Phil noble © Scanpix)
  8 / 9
 • - I aften er det for jer derude. Det er utroligt. Jeg håber, at I bliver hjemme, eller går ud foran jeres hus, hvis I vil, men ikke mere end det, sagde Liverpool-træner Jürgen Klopp til Sky News i går aftes. - Vi gør det sammen i dette øjeblik, og det er en fornøjelse at gøre det for jer, sagde Klopp. (Foto: Phil noble © Scanpix)
  9 / 9
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk