Sort dag for danskerne i Premier League

Lørdagens premier league-kampe bød på bitre nederlag til de danske spillere.

Philip Billing og Huddersfield måtte tage sig til takke med et nederlag i bundgyseren mod Cardiff. (Foto: Dylan Martinez © Scanpix)

Fem danskere var i aktion i lørdagens premier league-kampe. De fik ikke meget at varme sig på i vinterkampene, da de alle indkasserede nederlag. Kun Kenneth Zohores Cardiff fik point på kontoen, men her var danskeren slet ikke i truppen, da han sidder ude med en skade.

1

1. Danskerkolonien i Huddersfield taber til bundkonkurrenter

Jonas Lössl gjorde sit for at sikre Huddersfield point søndag eftermiddag, men hans straffesparksredning var ikke nok mod Fulham. (Foto: Matthew Childs © Scanpix)

Jonas Lössl lignede kortvarigt helten for Huddersfield i kampen mod Fulham, da han reddede et straffespark små ti minutter før tid. Alligevel måtte den danske målmand indkassere et mål, da Fulhams Mitrovic afgjorde kampen i dommerens tillægstid.

Mathias 'Zanka' Jørgensen og Philip Billing spillede begge 90 minutter for udeholdet.

Huddersfield er i øjeblikket sidst i Premier League. Dansker-klubben har fem point op til den sikre side af nedrykningsstregen.

2

2. Eriksen og Spurs snubler i mesterskabskampen

Christian Eriksen bød ind med en god afslutning i første halvleg, som dog blev pareret til hjørnespark. I stedet løb Wolves med sejren. (Foto: Ben Stansall © Scanpix)

Christian Eriksen spillede fuldtid i Tottenhams skuffende 1-3-nederlag til Wolverhampton. Midtbanespilleren havde en god afslutning midtvejs i første halvleg, men gjorde ellers ikke det store væsen af sig.

Tottenham mistede dermed et vigtigt skridt i mesterskabskampen, hvor de inden weekendens runde havde seks point op til førerholdet Liverpool.

3

3. Schmeichel spræller forgæves mod Zohore-løse Cardiff

Kasper Schmeichel sprællede forgæves i Leicester-målet, da Victor Camarasa scorede Cardiff's sejrsmål. (Foto: Lee Smith © Scanpix)

Danskerduellen mellem Kasper Schmeichel og Kenneth Zohore udeblev søndag eftermiddag, da gæsterne fra Cardiff var uden den danske angriber til opgøret.

Kenneth Zohore har i Cardiff's seneste ti Premier League-kampe blot spillet 29 minutter.

Heller ikke Kasper Schmeichel kunne sørge for dansk succes, da han måtte se sig passeret to minutter inde i overtiden. I stedet løb Cardiff med tre vitale point i deres kamp for overlevelse i Premier League.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter