Tottenham-manager krydser fingre for Eriksen-forlængelse

Manager Mauricio Pochettino slår fast, at han håber Tottenham og Christian Eriksen forlænger kontrakten.

Christian Eriksen har kontrakt med Tottenham i yderligere 18 måneder, men klubben arbejder hårdt på at forlænge med den danske profil. (Arkiv) (Foto: PETER POWELL © Scanpix)

Engelske Tottenham anstrenger sig i øjeblikket for at forlænge kontrakten med Christian Eriksen.

Det siger klubmanager Mauricio Pochettino.

- Han ved, at vi arbejder hårdt på det. Klubben forsøger at træffe den bedste beslutning, og Christian (Eriksen, red.) vil træffe den bedste beslutning.

- Jeg er ikke nervøs. Jeg er aldrig bange i fodbold, men jeg foretrækker, at han underskriver en ny kontrakt og bliver i Tottenham længe. Det ville være fantastisk, siger Mauricio Pochettino ifølge AFP.

Den 26-årige danske profil har kontrakt med Tottenham frem til 2020, og han har længe forhandlet med klubben ifølge engelske medier.

De har også tidligere berettet om en klækkelig lønforhøjelse til Christian Eriksen i en eventuel ny kontrakt.

Både Harry Kane, Dele Alli Son Heung-min, Davinson Sánchez og Harry Winks har alle underskrevet nye og lange kontrakter med klubben på det seneste.

Christian Eriksen skiftede til Tottenham fra Ajax i 2013.

Siden er han blevet klubbens kreative omdrejningspunkt i det offensive spil, og danskeren er ligeledes blevet en profil i Premier League.

Christian Eriksen er flere gange blevet sat i forbindelse med interesse fra klubber som Real Madrid, Barcelona og Juventus. Men Pochettino håber, at han kan holde på Eriksen i sit projekt i Tottenham.

- Eriksen og Tottenham og Tottenham og Eriksen var et godt miks. Det var godt for Tottenham, og det var godt for Christian Eriksen.

- Det er derfor, jeg håber, at Christian fortsætter med at udvikle sin karriere i Tottenham, siger Pochettino.

Tottenham møder Chelsea lørdag i Premier League.

/ritzau/

Facebook
Twitter