Watford-bomber takkede nej til 600 millioner

Watford-angriber Odion Ighalo vil ikke til kinesisk fodbold, selvom lønnen er tårnhøj.

Odion Ighalo valgte Watford fremfor millionerne. (Foto: Alan Walter © Scanpix)

Da Watford i sommer rykkede op i Premier League, var det nok de færreste, der havde hørt om angriberen Odion Ighalo. Han var kommet til klubben et år før og havde imponeret med 20 mål i the Championship.

Nu kender alle dog den 26-årige nigerianer, for i sin første Premier League-sæson har han allerede scoret 14 mål, og det skabet interesse fra i januar fra kinesisk fodbold, hvor pengene er store.

- Det var tæt på. De tilbød 97 millioner kroner og en løn på to millioner om ugen i fire år. Jeg kunne ikke sove i tre dage. Det er ikke nemt at sige nej til den slags penge. Nogle af mine holdkammerater sagde, at jeg ikke måtte misse den chance. Men jeg træffer ikke bare lige den slags beslutninger, siger Odion Ighalo ifølge Daily Mail.

- Jeg bad til Gud, og han sagde, at det ikke var noget for mig. Uanset hvor mange penge det gjaldt. Jeg vidste, at Gud ville hjælpe mig. Da jeg sagde nej tak, tilbød de mig flere penge. 2,9 millioner om ugen. Jeg fortalte dem, at det ikke handler om penge.

Havde Odion Ighalo takket ja til det kinesiske tilbud, kunne han på fire år have tjent lidt mere end 600 millioner kroner. Han underskrev i september en ny fem-årig kontrakt med Watford, der menes at indbringe ham 290.000 kroner om ugen.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve