Eriksen, Dalsgaard og brandvarm FCK'er: Her er Årets Hold

FCK-profilen Robert Skov er som den eneste superligaspiller med på Årets Hold.

FC Københavns Robert Skov er for første gang udtaget til Spillerforeningens Årets Hold. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

Robert Skov var her, der og alle vegne for FC København i efteråret.

Nu er han også kommet på Årets Hold, der hvert år kåres af Spillerforeningens medlemmer.

Skov er med på holdet som den eneste spiller fra den bedste danske række.

Holdet udgøres ellers normalt primært af danske spillere, der gør sig i udenlandske klubber, men Skovs fremragende spil i efteråret, der blandt andet resulterede i 18 mål i Superligaen, gjorde altså, at den danske liga denne gang er repræsenteret.

Kasper Schmeichel er lige som sidste år at finde i målet.

Forsvaret byder på to gengangere i form af Simon Kjær og Henrik Dalsgaard i henholdsvis det centrale forsvar og på højre back. På venstre back er Jens Stryger Larsen stemt ind, mens Mathias "Zanka" Jørgensen har fået pladsen ved siden af Kjær.

Thomas Delaney og Christian Eriksen går også igen på midtbanen. Men hvor det sidste år var Daniel Wass, der gjorde dem selskab, er det i år Lasse Schöne.

Nicolai Jørgensen er den eneste genganger i angrebet, der ud over Robert Skov også tæller Yussuf Poulsen.

Kvinderne med fire nye

Der er fire nye ansigter på Årets Kvindelige Hold 2018.

Janni Arnth og Rikke Sevecke erstatter Stine Larsen og Cecilie Sandvej i forsvaret, mens Brøndbys Julie Tavlo og Fortuna Hjørrings unge midtbanetalent Karen Holmgaard erstatter Line S. Jensen og Sanne Troelsgaard.

Sanne Troelsgaard, der er nomineret til Årets Kvindelige Fodboldspiller, er også på holdet, hvor hun er skubbet op i angrebet. Her danner hun trio med landsholdsanfører Pernille Harder og den nyslåede Paris-Saint Germain-spiller Nadia Nadim.

Pernille Harder er nomineret til Årets Kvindelige Fodboldspiller, og kan vinde prisen for imponerende fjerde gang i træk. Om hun gør det afgøres til DR Sportens store sportsgallashow lørdag den 5. januar.

/ritzau/

Facebook
Twitter