Cornelius skulle kæmpe mod gamle venner: 'Det var lidt mærkeligt'

Andreas Cornelius var for første gang i karrieren på 'den anden side', da FC København og Atalanta spillede 0-0.

Andreas Cornelius var for første gang i kamp mod FC København. EPA/ELISABETTA BARACCHI (Foto: Elisabetta Baracchi © Scanpix)

Der har været en del snak om den danske angriber Andreas Cornelius de seneste dage.

Rygter om en mulig transfer væk fra Atalanta er blevet diskuteret flittigt, men Atalanta vil ikke slippe den blonde dansker, selv om der ikke har været udsigt til meget spilletid.

Med ti minutter tilbage af opgøret blev han så alligevel kastet i ilden mod flere af sine gamle holdkammerater, og det var alligevel en smule anderledes.

- Det var lidt mærkeligt. Det havde jeg ikke troet, at jeg skulle, så det var en sjov oplevelse, men så heller ikke mere end det, siger Cornelius.

Han roser FC København for den defensive indsats, men tror samtidig på et avancement efter returopgøret.

- Vi vidste godt, det ville blive svært på grund af den her bane, og FC København er gode til at stå kompakt, hvilket er nemmere på en dårlig bane. Vi havde svært ved at spille god fodbold, men samtidig var vi klart bedre, så jeg tror på, at vi går videre i Parken, siger Cornelius.

Om alt den transfer-virak, som har fulgt ham de seneste dage, er der ikke så meget at sige. Nu handler det om at overbevise Gian Piero Gasperini om, at han har mål i støvlerne.

- Jeg er her, og så gør jeg mit allerbedste for at score mål og få spilletid. Jeg ved, hvordan fodbold fungerer, og der var på intet tidspunkt to klubber, som var enige om at jeg skulle sælges, så der var ikke noget, jeg skulle tage stilling til, siger Andreas Cornelius.

Facebook
Twitter