FCK's Bjelland: 'Vi får intet ud af at forsvare i 90 minutter'

FCK kommer på en svær opgave mod Atalanta, men jagter et godt udgangspunkt i Europa League-kvalifikationen.

FC København skal turde spille offensivt mod Atalanta, mener Andreas Bjelland (midten). (Foto: Anders KjæRbye © Scanpix)

I aften møder FC København italienske Atalanta i den sidste kvalifikationsrunde til Europa League. På papiret en svær opgave, men både Andreas Bjelland og Nicolai Boilesen er optimistiske inden den første kamp i Italien.

- Det er en spændende udfordring. Vores mission hernede er at få et godt resultat med hjem og forhåbentlig få scoret et mål, så vi har noget med hjem i bagagen til returopgøret i næste uge, siger Andreas Bjelland.

Nicolai Boilesen er enig med holdkammeraten i, at det er vigtigt at få et godt udgangspunkt inden returopgøret i næste uge på hjemmebane i Parken.

- Det er vigtigt at få et udebanemål, det er vigtigt at få et godt udgangspunkt, siger Nicolai Boilesen.

For at få et godt udgangspunkt skal FCK ikke være bange for Atalanta, men fokusere på at få gang i deres eget offensive spil, for det er der, FCK kan gøre ondt på Atalanta, vurderer de to forsvarsspillere.

- Selvfølgelig skal vi have respekt for Atalanta, men vi får ikke noget ud af at stille os ned og forsvare i 90 minutter. Så får vi ikke et godt resultat med hjem, siger Andreas Bjelland.

- Vi skal tro på vores egne evner. Vi har et mandskab, der er dygtige på bolden, så vi skal ikke bare tage til Italien for at forsvare en 0-0'er. Det tror jeg ikke, vi kan finde ud af, siger Nicolai Boilesen.

De to FCK'ere erkender dog, at det kræver en præstation på topniveau, hvis de skal have et godt resultat med hjem fra Italien. Atalanta er på et højere niveau end de hold, FCK hidtil har mødt i sæsonen.

- Vi skal et gear eller to op i forhold til det, vi til daglig spiller i Superligaen, og det vi har spillet europæisk indtil videre, hvis vi vil være med her, men det synes jeg også, at vi har kvaliteten til, siger Andreas Bjelland.

- Det er et rigtig dygtigt hold, men vi tager derned for at gøre livet svært for dem, siger Nicolai Boilesen.

FC Københavns kamp mod Atalanta samt Brøndby og FC Midtjyllands opgør kan følges direkte i LIGA på P3 fra klokken 18.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter