Målscorer Stage om fair pointdeling: ’Nogle gange må man tage hatten af for ens modstander’

Selvom det ikke blev til en sejr på hjemmebane i Parken, så er Jens Stage godt tilfreds med det ene point.

Jens Stage jubler efter sin scoring til 1-0. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Jens Stage stod for FC Københavns enlige scoring, da holdet torsdag aften tog imod Dynamo Kiev i Europa League. Den 22-årige midtbanespiller, der i øvrigt fylder år fredag, sendte bolden i kassen efter blot fire minutter, og så var stemningen på sit højeste i Parken.

Men som kampen skred frem afgav FCK mere og mere til fordel for deres modstandere, som da også endte med at sikre et 1-1 resultat, de kan tage med hjem til Ukraine. Og den københavnske målscorer er glad for, at det ikke blev til mere for gæsterne.

- Man kunne virkelig mærke, at niveauet var internationalt, og vi bliver matchet rigtig godt af et velspillende Kiev-hold, som tilsyneladende ikke havde tænkt sig at skrue ned på tempoet på noget tidspunkt.

- Nogle gange må man bare tage hatten af og sige, at de spillede godt.

Jens Stage og holdkammerater er ellevilde efter føringsmålet i kampens begyndelse. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Fortjent at holdene deler

Torsdagens kamp var anden gang, at de to mandskaber stod overfor hinanden i Europa League, og Jens Stage mener, at kampens udfald, trods til tider mindre godt FCK-spil, er fair.

- Vi bidder fra os i dele af kampen og tager også ét point. Set over to kampe så tror jeg også, at jeg synes, at det er fair nok, at vi står med to point hver.

- Vi står med et point efter kampen i aften, og det synes jeg på ingen måder, er ufortjent. For jeg synes, at vi spillede klogt.

Selvom Jens Stage står med en lettere ambivalent følelse i kroppen efter aftenens kamp, så kan ingen tage fra ham, at han bragte sit hold i front i starten af kampen. Det var danskerens 10. kamp i Europa, og der går nok lidt tid, før han glemmer den hovedrolle, han indtog efter blot fire minutter.

- Det er måske ikke det bedste mål, jeg har lavet, men et af de sjoveste at lave, det tror jeg, at det bliver, siger Jens Stage.