Rasmus Falk: 'Vi har leveret en stor præstation, men det var ikke helt nok'

FC København tabte 1-0 til Manchester United i kvartfinalen i Europa League efter forlænget spilletid.

Rasmus Falk drev flere gange i kampen gæk med United-spillerne med gode vendinger. (Foto: Wolfgang Rattay © Scanpix)

Der skulle forlænget spilletid til, før mægtige Manchester United havde besejret FC København i kvartfinalen af Europa League. En træt Rasmus Falk fra FCK forklarer, at selvom de var undertippede mod United, så er FCK'erne skuffede efter nederlaget.

- Det er en mærkelig tom fornemmelse. Vi spillede en kamp, hvor vi troede på det hele vejen igennem. Vi vidste godt, at de ville få chancer, og vi vidste godt, at Kalle (Karl-Johan Johnsson, red) skulle stå en fantastisk kamp, for at det her kunne lade sig gøre, og at vi skulle ramme vores ypperste.

- Det synes jeg, der var rigtig mange, der gjorde. Nu er det en tom fornemmelse. Følelsen af, at vi har leveret en stor præstation, men det var ikke helt nok. Men det kunne have været nok, siger Rasmus Falk.

Selvom United ramte træværket flere gange undervejs i kampen og FCK-målmand Karl-Johan Johnsson diskede op med flere flotte redninger, så følte københavnerne sig ikke overmatchet i kampen.

- Vi er på mange måder med i kampen hele vejen.

- Jeg ved godt, at Kalle har nogle store redninger, men vi har også nogle chancer, hvor vi kan score. Vi havde ikke følelsen af, at vi blev udspillet, vi følte også, at vi havde perioder, hvor vi kunne spille med dem og skabe noget. Så det er en stolthed af, at vi kan levere på det her niveau, men samtidig er det lidt tungt at rejse hjem i morgen, siger Rasmus Falk.

Kvartfinalepladsen var allerede FCK's bedste europæiske resultat, men derfor er det stadig skuffende for Falk at ryge ud, der forklarer, at han lige skal have lidt tid til at fordøje nederlaget.

- Lige nu skal den her kamp lige lægge sig, og vi skal komme os over skuffelsen, og så i morgen er man måske lidt mere stolt og glad for præstationen vi har leveret, siger Rasmus Falk.

Nu går FCK på ferie, inden næste sæson begynder.