Sportsugen: FCM-festen stopper på Old Trafford

FC Midtjylland klarer sig ikke videre til 1/8-finalerne i Europa League, lyder det fra et enigt panel i DR Sportens podcast Sportsugen.

Paul Onuachu blev matchvinder for FC Midtjylland med sin scoring til 2-1 i det første møde med Manchester United. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

At FC Midtjylland skulle vinde 2-1 hjemme over Manchester United i Herning i sidste uge, var der ingen, der havde set komme i DR Sportens podcast Sportsugen. Og selvom præstationen får masser af ros med på vejen af denne uges panel, så lykkes det ikke for FC Midtjylland at gøre arbejdet færdigt på Old Trafford på torsdag.

- På trods af de fine superlativer vi har hæftet på indsatsen i Herning, så tror jeg ikke, at de kan gentage kunststykket og gå samlet videre på Old Trafford, siger Jan Kalborg, der er DR Sportens Superliga-ekspert.

På trods af de fine superlativer vi har hæftet på indsatsen i Herning, så tror jeg ikke, at de kan gentage kunststykket og gå samlet videre på Old Trafford.

jan kalborg, dr sportens superliga-ekspert.

Han bakkes op af DR Sportens kommentatorer Henrik Liniger og Jens Jacob Juulsager, der udgør resten af panelet i denne uges udgave af Sportsugen, som ligger klar til fri download via dr.dk/podcast, iTunes eller blot kan høres ved at klikke her.

Skulle have vundet større
Panelet er imponeret over, at det lykkedes FCM at rejse sig ovenpå Uniteds føringsmål, men ærgrer sig samtidig over, at effektiviteten foran gæsternes mål i Herning ikke var større.

- Ved 23-tiden dansk tid torsdag aften kommer FC Midtjyllands spillere til at stå at ærgre sig rigtig meget over, at de ikke vandt med 3-1 eller 4-1 på hjemmebane, for på det tidspunkt har de tabt meget knebent til United efter en flot præstation, siger Henrik Liniger.

Vært Jacob Panum med denne uges panel bestående af Jens Jacob Juulsager, Jan Kalborg og Henrik Liniger. (© DR Sporten)

- Jeg tror, at FC Midtjylland har en chance, men fornuften og logikken siger, at United bør gå videre. På trods af den miserable sæson, som United har gang i, så har de kun tabt to gange på Old Trafford i denne sæson, tilføjer Jens Jacob Juulsager.

Forårspremiere i Superligaen
Sportsugen ser også frem mod forårspremieren i Superligaen og kommer med bud på, om det lykkes Brøndby at få sin første sejr mod Hobro i den bedste danske fodboldrække.

Og så ser panelet også nærmere på fredagens præsidentvalg i FIFA i Zürich og hælder til, at schweizeren Gianni Infantino ender med at få flest stemmer. Derudover kommer Sportsugen også omkring ugens Champions League-kampe i både fodbold og håndbold.

Sportsugen klæder dig på til ugens største begivenheder. (© DR Sporten)

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve